Οι διοργανωτές και ερευνητές του 6ου Data Centres Europe 2010 (datacentres.com/dce) ανακοίνωσαν ότι ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η APC by Schneider Electric.


apcΤο Data Centres Europe είναι η σημαντικότερη Ευρωπαϊκή εκδήλωση και τόπος συνάντησης εταιρειών παροχής υπηρεσιών και κορυφαίων στελεχών Enterprise IT, του κλάδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Απριλίου 2010, στο Espaces Antipolis, κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας.


To 6o Data Centres Europe 2010 θα είναι ειδικά προσανατολισμένο σε επιχειρήσεις – πελάτες των data centres τις εξελισσόμενες ανάγκες τους στα αναπτυσσόμενα private clouds, σε νέες τεχνολογίες καθώς και στις επιπτώσεις των μεταβολών της αγοράς στον κλάδο. Το συνέδριο παρουσιάζει κάθε χρόνο σε αποκλειστικότητα τα αποτελέσματα των ερευνών της BroadGroup Consulting. Ξεχωριστές παρουσιάσεις θα καλύψουν τους τομείς της Ασφάλειας, της Αρχιτεκτονικής της Υλοποίησης και της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κώδικα Δεοντολογίας ( European Code of Conduct ) στα Data Centres.


To Data Centres Europe παρέχει την δυνατότητα σύναψης σχέσεων μεταξύ τελικών χρηστών, παρόχων λύσεων και υπηρεσιών, επενδυτών και επαγγελματιών του χώρου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει το συνέδριο, ειδικές παρουσιάσεις, έκθεση και την ετήσια Τελετή Βράβευσης.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: APC by Schneider Electric σαν Μέγας Χορηγός και οι: TelecityGroup, (Platinum) , Euclyde SA, (Signature), Cadwin/Strategies, Lamda Hellix Datacentres (Associate), Colocation Exchange, Noodlesoft Technologies, TMT.