H αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος εγκαινιάζει την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της, στο www.kotsovolos.gr.


kotsovolos.grΗ ιστοσελίδα της Κωτσόβολος έχει ανασχεδιαστεί ριζικά με νέο μενού ευκολότερης πλοήγησης και πολύ δυναμικό εικαστικό. Οι καινούριες κατηγορίες με νέα και περισσότερα προϊόντα και ο εμπλουτισμός των υπαρχόντων κατηγοριών, αυξάνουν τις επιλογές των χρηστών. Επιπλέον, τα πρόσθετα φίλτρα σε επίπεδο κατηγοριών και αναζήτησης αποδίδουν ακόμα πιο σωστά, πιο στοχευμένα και πιο παραμετροποιημένα τα αποτελέσματα.


Νέες και έξυπνες λειτουργίες έχουν προστεθεί στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος, όπως η νέα διαχείριση της wishlist, ανανεωμένοι οδηγοί αγορών, προτάσεις ολοκληρωμένων λύσεων, παρελκόμενων και συμπληρωματικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να βοηθηθούν από την νέα έξυπνη αναζήτηση, καθώς και τις δημοφιλέστερες λέξεις, όπως επίσης και kotsovolos.gr02να «εμπνευστούν» από προϊόντα που διάλεξαν άλλοι χρήστες.


Την ασφάλεια των συστημάτων, των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών εγγυώνται οι συνεργάτες της Κωτσόβολος: Mc Affee Secure, Qualys, Verisign, Visa3d Secure, MasterCard Secure Code και Diners.


Δυναμικά, έξυπνα, εύκολα και με ασφάλεια όλες οι αγορές από την Κωτσόβολος είναι τόσο απλές όσο μερικά κλικ! Ανά πάσα στιγμή πολλές εκπλήξεις, και ακόμα περισσότερες στο εγγύς μέλλον, περιμένουν όλους τους επισκέπτες του www.kotsovolos.gr.