Ταξιδέψτε άνετα και ανέμελα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, χάρη στα νέα Mio Moov Spirit S505 FEU και Mio Moov Spirit S555 FEU Hands Free.


PrintΑπολαύστε την πλοήγηση σε ευρεία οθόνη 4,7 ιντσών, με το επαναστατικό λογισμικό Spirit της Mio, βελτιώνοντας τον Προγραμματισμό, τη Σχεδίαση και την Πραγματοποίηση του ταξιδιού σας και «γράψτε» άφοβα ατελείωτα χιλιόμετρα. Η Mio εξοπλίζει τα Spirit S505 FEU και S555 FEU Hands Free με μια πληθώρα «έξυπνων» λειτουργιών, όπως την πλοήγηση με φωτογραφίες μέσω του NavPix, τους ταξιδιωτικούς οδηγούς Wcities και τη λειτουργία Explore Mode, για να γίνουν τα ταξίδια σας πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα.


Επιπλέον, με το πακέτο αναβάθμισης χαρτών Mio Total Refresh Map Guarantee, αγοράζοντας τα νέα Mio S505FEU και S555FEU Hands Free εξασφαλίζετε τον πιο ενημερωμένο και πλήρη χάρτη της Ελλάδας με την υπογραφή της GeoIntelligence, εντελώς δωρεάν.


Παράλληλα, με τους πλήρεις χάρτες για 43 χώρες της Ευρώπης από την TeleAtlas, σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέοι προορισμοί για να εξερευνήσετε ελεύθερα ακόμη περισσότερα, δίνοντας πραγματική αξία στην έννοια “Explore More”.


Total Refresh Logo_1Τέλος, το Mio Moov Spirit S555 FEU, διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση, για πιο ασφαλή οδήγηση και η πρωτοποριακή λειτουργία Google Search σας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες από το Google, για μεγαλύτερη ευκολία όπου κι αν ταξιδεύετε.


Βρείτε τον ιδανικό συνοδηγό στα νέα Moov Spirit S505 FEU και Moov Spirit S555 FEU Hands Free και επαναπροσδιορίστε την πλοήγηση σας με την υπογραφή της Mio.


Τεχνικά χαρακτηριστικά


λογισμικό Spirit με Slide Touch™
Οθόνη αφής 4,7”
TruMap view: πεντακάθαρη απεικόνιση χάρτη
Text to Speech: προφορά ονομασιών δρόμων
Χάραξη οικονομικής / οικολογικής διαδρομής
NavPix πλοήγηση με φωτογραφίες
Βοήθεια παρκαρίσματος
Ταχύτατος δέκτης λήψης σήματος SiRFInstantFixII™
Λειτουργία Πεζού
Λειτουργία «Πήγαινέ με Σπίτι»
Ταξιδιωτικοί οδηγοί Wcities
2 χρόνια εγγύηση Mio
Ενσωματωμένο TMC (όπου υποστηρίζεται)
Κουμπί καταγραφής: αποθήκευση τοποθεσιών με το πάτημα ενός κουμπιού
Λειτουργία Explore: ανακαλύψτε ό,τι υπάρχει γύρω σας σε ακτίνα 500 μέτρων
Καθοδήγηση λωρίδων & 3D απεικόνιση διασταυρώσεων
Πανεύκολη αναζήτηση και εύρεση προορισμού, διεύθυνσης και 65.000 Σημείων Ενδιαφέροντος (ΑΤΜ, εστιατόρια, μουσεία, μνημεία, χώροι στάθμευσης κ.ά.)