Το Πλαίσιο, από τον Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε πριν από όλους την ενημέρωση για τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή και τα πλεονεκτήματα της.


mall giagia AristeaΗ επικοινωνία για την έλευση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης υποστηρίχθηκε από το Πλαίσιο με ένθεση στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σε 285.000 αντίτυπα και ειδικές προβολές στα καταστήματα, όπου το κοινό μπορούσε να συγκρίνει την ποιότητα του αναλογικού και του ψηφιακού σήματος. Παράλληλα, ειδικά banner και promo pages φρόντιζαν για την online ενημέρωση των επισκεπτών στο www.plaisio.gr.


Στις αρχές του 2010, μετά την πρώτη μετάδοση στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου, η ψηφιακή τηλεόραση ξεκίνησε πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη- το Πλαίσιο διέθεσε πρώτο στην αγορά τις ειδικές συσκευές αποκωδικοποίησης σήματος. Παρέχοντας επίσης ολοκληρωμένες λύσεις, με μία επίσκεψη στα καταστήματα Πλαίσιο το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από 140 τηλεοράσεις με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.


genikiΕιδικά στην περιοχή της συμπρωτεύουσας, η ενημέρωση για την ψηφιακή τηλεόραση βασίστηκε σε στοχευμένη διανομή εντύπων στις περιοχές που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα λήψης (Δήμους Πολίχνης και Συκεών), εξωτερική διαφήμιση, καταχωρίσεις στα μεγαλύτερα έντυπα της Μακεδονίας και μεγάλη δημοσιότητα.


Να αναφερθεί ότι μετά τον Kορινθιακό κόλπο και τη Θεσσαλονίκη το ψηφιακό σήμα φθάνει στην Αθήνα, και μέχρι τις αρχές του 2010 υπολογίζεται ότι θα καλύπτει περίπου το 60% του πληθυσμού.