Η hellas online παρουσιάζει τα νέα πακέτα επικοινωνίας hol telephony GR και hol double-play GR, με επίκεντρο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας του πελάτη.


holΗ hellas online προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Έτσι, τα νέα πακέτα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και για όλο το 24ωρο, με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις.


Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα hol double-play GR και hol telephony GR προσφέρουν απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές:
hol telephony GR 22.90 € / μήνα
hol double-play GR 32.90 € / μήνα


Το hol double play GR συνδυάζει απεριόριστο και γρήγορο adsl internet έως 24Mbps, ενώ συνοδεύεται και με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό.


Τέλος, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στη συνδυαστική προσφορά hol – Vodafone, μπορούν να επωφεληθούν με έκπτωση 5€ στο λογαριασμό τους hellas online και έως και 15€ στο λογαριασμό του κινητού τους Vodafone κάθε μήνα, για πάντα!


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις υπηρεσίες της hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844, ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.