Χάρη στη νέα προσφορά της On, οι συνδρομητές που θα υποβάλλουν αίτηση μέχρι 28/02/2010, μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα συνδυασμών.


ontelecomsΟι προσφερόμενοι συνδυασμοί έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
● μηνιαίο πάγιο με 19,90€ για 3 μήνες, χωρίς πάγιο ΟΤΕ
● δωρεάν τέλος ενεργοποίησης, αξίας 34,90€, για υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές
● δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό (Wi-Fi ADSL modem/router), στους πελάτες που θα επιλέξουν οποιοδήποτε από τους Double Play συνδυασμούς


Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και οι συνδυασμοί που προσφέρουν δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα και προς 43 διεθνείς προορισμούς, 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά και πραγματικά γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 24Mbps.


Υπενθυμίζεται ότι η Οn Telecoms, προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της, τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές ευκολίες, όπως η αναγνώριση, η προώθηση, η αναμονή και η απόκρυψη κλήσεων.


Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 13801 ή μπείτε στο www.on.gr. Οι προσφορές ισχύουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπορείτε να κάνετε έλεγχο διαθεσιμότητας υπηρεσιών στο www.on.gr. Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Οι 3 μήνες της προσφοράς αφορούν τους 3 πρώτους μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Από τον 4ο μήνα, η χρέωση θα γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Για νέες τηλεφωνικές γραμμές, το τέλος ενεργοποίησης προσφέρεται στην τιμή των 45€ (από 95€). Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.