Νέες ανανεωμένες προσφορές από την Vivodi σε σταθερή τηλεφωνία, ADSL internet και ψηφιακή τηλεόραση

VivodiΤα πακέτα Telefonet+ και cableTv αναβαθμίζει η Vivodi Telecom για τους παλιούς και νέους συνδρομητές, προσφέροντας ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες, καθώς και απεριόριστες κλήσεις σε διεθνείς προορισμούς. Πλέον, ο συνδρομητής μπορεί να μιλάει και να σερφάρει γρήγορα, απεριόριστα και δωρεάν με χαμηλά πάγια.

Telefonet+ (Σταθερή Τηλεφωνία και ADSL Internet), μόνο με 19,90* το μήνα και για έναν ολόκληρο χρόνο, για αιτήσεις έως 30 Ιουνίου!

Το φθηνότερο double play πακέτο της αγοράς, τώρα γίνεται ταχύτερο αλλά και διεθνές!

Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

√ Απεριόριστο Internet με ταχύτητες έως 24Mbps

Απεριόριστες κλήσεις προς 21 επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς1

√ Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα2

cableTV (Σταθερή τηλεφωνία, ADSL Internet και ψηφιακή τηλεόραση), μόνο με €29.90* το μήνα και για έναν ολόκληρο χρόνο, για αιτήσεις έως 30 Ιουνίου!

√ Απεριόριστο Internet με ταχύτητες έως 20Mbps

Απεριόριστες κλήσεις προς 21 επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς1

√ Απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα2

√ Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και ενημερωθείτε από τα δημοφιλέστερα διεθνή τηλεοπτικά κανάλια

Επιπρόσθετα στις παραπάνω υπηρεσίες, μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία Quad by Vivodi, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κινητής και της σταθερής τηλεφωνίας σε μία μόνο τηλεφωνική συσκευή (μόνο με €5,90 μηνιαίο πάγιο, τέλος ενεργοποίησης 7€ ενώ δεν απαιτείται τέλος απενεργοποίησης).

Και όλα αυτά χωρίς πάγιο ΟΤΕ για έναν ολόκληρο χρόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Vivodi απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 13880*, στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, Mediamarkt, fnac, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, στο e-shop.gr, στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Vivodi ή επισκεφθείτε το www.vivodi.gr.

1 Σταθερά δίκτυα σε 21 χώρες: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, Η.Π.Α. (και κινητά), ΚΑΝΑΔΑΣ (και κινητά), ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ, ΜΟΝΑΚΟ.

2 Αφορά κλήσεις σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα (αστικά και υπεραστικά).

*Κόστος κλήσης 13880: €0,054/λεπτό λεπτό από σταθερό ΟΤΕ

*Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%