Η νέες κομψές φωτογραφικές μηχανές έχουν δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από οθόνη αφής μέχρι ευρυγώνιο φακό zoom 26x υψηλών επιδόσεων.

Nikon Coolpix S4000

Nikon Coolpix S4000

Η Nikon ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας συναρπαστικής σειράς φωτογραφικών μηχανών, που αποτελούν κομμάτι της εξέλιξης του εργονομικού σχεδιασμού COOLPIX. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει την πρώτη φωτογραφική μηχανή με λειτουργία εγγραφής video υψηλής ανάλυσης (HD) της Nikon, μία compact φωτογραφική μηχανή με οθόνη αφής και μία compact μηχανή με φακό zoom 15x. Τη νέα συλλογή συμπληρώνουν η S3000 και η S8000.


Ο Mark Pekelharing, Διευθυντής της σειράς καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe B.V., δήλωσε: “Αυτή η σειρά COOLPIX έχει να προσφέρει κάτι σε όλους εσάς που, είτε αναζητάτε τη φωτογραφική μηχανή με τις περισσότερες δυνατότητες, είτε κάτι απλό και οικονομικό, ενώ σας βοηθά να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι όλες αυτές οι φωτογραφικές μηχανές χαρακτηρίζονται από τη γνωστή ποιότητα Nikon που σας βοηθά να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες με τη μέγιστη δυνατή ευκολία.”


Η κομψή και εύχρηστη S4000

Για εκείνους που αναζητούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία και το στυλ, αυτή η έξυπνη φωτογραφική μηχανή 12 megapixel διαθέτει μια εύχρηστη οθόνη αφής 7,6 cm (3 ιντσών) και είναι αρκετά λεπτή για να τη μεταφέρετε μαζί σας παντού. Αγγίξτε απλώς την οθόνη για μετακίνηση σε όλες τις φωτογραφίες σας ή χρησιμοποιήστε το κλείστρο αφής για να τραβήξετε μια φωτογραφία – η εστίαση και η έκθεση για το στοιχείο που αγγίξατε ρυθμίζονται αυτόματα. Κάντε εγγραφή video με τη λειτουργία εγγραφής video υψηλής ανάλυσης (HD). Ο ευρυγώνιος φακός zoom 4x NIKKOR παρέχει πάντα ευκρινείς φωτογραφίες και οι τέσσερις προηγμένες λειτουργίες μείωσης του θαμπώματος ελαχιστοποιούν τις επιδράσεις από την κίνηση του θέματος, τον χαμηλό φωτισμό και το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Επίσης, αν οι φωτογραφίες χρειάζονται γρήγορη ψηφιακή επεξεργασία, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσα στην ίδια τη φωτογραφική μηχανή, με την παρεχόμενη γραφίδα και τις λειτουργίες χειρόγραφου υπομνήματος και χρωματισμού. Η COOLPIX S4000 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, μπρονζέ, κόκκινο και ροζ.


Η P100 με τις πολλές δυνατότητες

Nikon Coolpix P100

Nikon Coolpix P100

Φτιαγμένη για αυτούς που θέλουν τα πάντα από την compact φωτογραφική μηχανή τους, αυτή η φωτογραφική μηχανή bridge παρέχει υψηλή απόδοση ώστε να επιτρέπει στον φωτογράφο τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών μεγάλου εύρους θεμάτων και σκηνών, πάντα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR με zoom 26x και γυαλί εξαιρετικά χαμηλού βαθμού διασποράς (ED), παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής θέματος για φωτογράφηση και διασφαλίζει ευκρινείς φωτογραφίες κάθε φορά. Ο επαναστατικός αισθητήρας εικόνας CMOS με οπίσθιο φωτισμό βελτιώνει την ευαισθησία και μειώνει το θόρυβο για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την ανάλυση των 10,3 megapixel μπορείτε να καταγράψετε και τις πιο περίπλοκες λεπτομέρειες ή να τυπώσετε μεγεθύνσεις υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν είναι ημέρα ή νύχτα, θα τραβήξετε εξαιρετικά video χρησιμοποιώντας την εγγραφή video με Full 1080p HD, στερεοφωνικό ήχο, οπτικό zoom, αυτόματη εστίαση και με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το γεγονός ότι η P100 συγκεντρώνει όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες, δεν σημαίνει ότι γίνονται συμβιβασμοί στην ευκολία χρήσης, αφού υπάρχει ειδικό κουμπί εγγραφής video και οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας 7,5 cm (3,0 ιντσών). Επίσης, έχει 5 ρυθμίσεις κατά του θαμπώματος που σας επιτρέπουν να εστιάζετε στην εικόνα που βρίσκεται μπροστά σας. Η COOLPIX P100 διατίθεται σε μαύρο χρώμα.


Μια εντυπωσιακή μηχανή για όλες τις χρήσεις, η L110

Nikon Coolpix L110

Nikon Coolpix L110

Η L110 συνδυάζει εξαιρετική τεχνολογία με ευκολία στη χρήση για να φωτογραφίζετε αξιόπιστα τις σημαντικές στιγμές σας. Ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR με zoom 15x παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και ευκρινή ανάλυση, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιλέξετε μεταξύ της λήψης πανέμορφων φωτογραφιών ή εξαιρετικών βίντεο HD με στερεοφωνικό ήχο. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε εύκολα στη μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης LCD 7,5 cm (3 ιντσών). Επιπλέον, διαθέτει ανάλυση 12,1 megapixel, πέντε λειτουργίες κατά του θαμπώματος, εργονομική λαβή, λειτουργία macro 1 cm και 15 προγράμματα σκηνών, που σας εξασφαλίζουν ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι όπως θέλετε. Η ενεργειακά αποδοτική L110 μπορεί να τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες συγκριτικά με τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που χρησιμοποιούν μπαταρίες AA, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως μείνετε από μπαταρία, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Η COOLPIX L110 διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και «Κόκκινο Κρασί».


Διασκεδαστικές και οικονομικές L21 και L22

Nikon Coolpix L21

Nikon Coolpix L21

Και οι δύο φωτογραφικές μηχανές είναι διασκεδαστικές στη χρήση, ιδανικές για ανέμελη και εύκολη φωτογράφηση, για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η L22 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη LCD 7,5cm (3,0 ιντσών) που διευκολύνει τη λήψη και την προβολή φωτογραφιών. Οι ενσωματωμένες ηλεκτρονικές λειτουργίες Απόσβεσης κραδασμών και Ανίχνευσης κίνησης, ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής και η εύκολη αυτόματη λειτουργία εγγυώνται τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών που δεν προϋποθέτουν επιπλέον ρυθμίσεις. Το Σύστημα έξυπνου πορτραίτου διασφαλίζει ότι όλοι είναι μέσα στη φωτογραφία και τα μεγάλα κουμπιά με τις ειδικές λειτουργίες λήψης και απεικόνισης, διασφαλίζουν τη χρήση χωρίς προβλήματα. Και τα δύο μοντέλα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής video και λειτουργούν με κοινές μπαταρίες AA.

Η L21 διατίθεται σε σκούρο καφέ, ροζ και σαμπανιζέ. Η L22 διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο και σαμπανιζέ χρώμα.


Nikon Coolpix L22

Nikon Coolpix L22

my Picturetown

Μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το my Picturetown της Nikon, μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία αποθήκευσης και κοινής χρήσης ψηφιακών φωτογραφιών. Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες με τους φίλους σας και οργανώστε τις πολύτιμες στιγμές σας σε συλλογές στο Διαδίκτυο. Διατίθεται ελεύθερος χώρος 2GB όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε χιλιάδες αναμνήσεις σας ή μπορείτε, οποιαδήποτε στιγμή, να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας σε Gold Account για αποθήκευση μεγαλύτερου αριθμού φωτογραφιών.