Φανατικοί gamers και λάτρεις του διαστήματος και των ανεξερεύνητων πλανητών, επιβιβαστείτε στις κονσόλες σας και προετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε άλλους Γαλαξίες!

MassEffect2Η BioWare, τμήμα της Electronic Arts Inc., ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συνέχειας του βραβευμένου, videogame – έπους, Mass Effect 2. Εκκωφαντική δράση, αληθοφανής πλοκή, ατρόμητοι χαρακτήρες και…άριστα από τα top media outlets όλου του κόσμου! Όλα τα παραπάνω με νούμερα; 97 στα 100 μέσος όρο βαθμολογίας για την έκδοση Xbox 360 video game και entertainment system που εκτόξευσε το παιχνίδι στη δεύτερη θέση των καλύτερων εκδόσεων videogame για Xbox 360, ever!

Το Mass Effect 2, δεν είναι απλά…ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας. Είναι ένα κινηματογραφικό έπος που διαδραματίζεται στο απέραντο Σύμπαν γεμάτο από απειλητική και επικίνδυνη εξωγήινη ζωή, μυστηριώδεις, αφιλόξενους και ανεξερεύνητους πλανήτες, θεαματική δράση μαχών, πλούσιο φουτουριστικό σενάριο και, φυσικά, έντονους και ανεπανάληπτους χαρακτήρες. Οι παίκτες θα μπουν…στα παπούτσια του ηρωικού και ατρόμητου Στρατηγού Shepard και θα οδηγήσουν το πλήρωμά τους σε υπεργαλακτικές, τόσο επικίνδυνες, σχεδόν, αυτοκτονικές αποστολές!

Και το πιο…εξωπραγματικό; Το «Cerberus Network» (το Δίκτυο του Κέρβερου!), ένα in-game portal με downloadable, έξτρα περιεχόμενο που ενεργοποιούν, χωρίς κανένα κόστος, όσοι πάρουν τη νέα έκδοση του Mass Effect. Για τους παίκτες που δεν θα αποκτήσουν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού, το «Cerberus Network» ξεκλειδώνεται με έναν κωδικό ενεργοποίησης – που δεν μεταφέρεται σε άλλον χρήστη – και κοστίζει 1200 MS points για το Xbox 360 και 15 δολάρια για PC.

To Mass Effect 2 βγαίνει για Xbox 360 και PC και είναι βαθμολογημένο με ‘M’, δηλαδή για χρήστες άνω των 18. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://masseffect.bioware.com/.