Με το νέο MC75 EDA υπάρχει δυνατότητα παγκόσμιας ασύρματης σύνδεσης μέσω 3.5G HSDPA και 3G EVDO Rev A

Motorola logoΗ διεύθυνση Enterprise Mobility business της Motorola ανακοίνωσε το MC75, το οποίο αποτελεί προσθήκη των προϊόντων EDA (Enterprise Digital Assistants) της εταιρείας και αναπτύχθηκε για επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη φορητότητας των εφαρμογών και των δεδομένων τους και απαιτούν δυνατότητα σύνδεσης σε παγκόσμια εμβέλεια. Το MC75 EDA συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας των εργαζομένων, τη μείωση του κόστους και των σφαλμάτων λειτουργίας, και τη βελτίωση των υπηρεσιών πελατών συνδυάζοντας λειτουργίες φωνής, δεδομένων, πλοήγησης GPS και λήψης φωτογραφιών εγγράφων μέσω κάμερας.

Το MC75 συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες φωνής και δεδομένων με υποστήριξη δικτύων 3G βάσει των προτύπων HSDPA και CDMA-EVDO (Rev A) για ασύρματη επικοινωνία. Χάρη στην τεχνολογία 802.11a/b/g, μια ευκρινή έγχρωμη οθόνη VGA και μια έγχρωμη ψηφιακή κάμερα 2 ΜΡ αυτόματης εστίασης, το νέο EDA ανθεκτικής σχεδίασης αποτελεί τον πρώτο φορητό υπολογιστή συμβατό με πρότυπα δικτύου 3G WAN και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών εικόνων, εγγράφων, υπογραφών και bar codes 1D και 2D. Ο πρωτόγνωρος συνδυασμός τοπικών και ευρυζωνικών ασύρματων επικοινωνιών πραγματικού χρόνου συνοδευμένος από εξελιγμένες δυνατότητες λήψης φωτογραφιών δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την απόδοση του εργατικού δυναμικού κατά την εκτέλεση αυτοματοποιημένων εργασιών, να μειώσουν τα σφάλματα και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα οπουδήποτε απαιτείται εργασία.

«Στην U-Haul, στόχος μας είναι να παρέχουμε την πρακτικότητα που ζητάνε οι πελάτες μας στο χαμηλό κόστος που περιμένουν» δήλωσε ο Sam Shoen, Υπεύθυνος Προσωπικού της U-Haul Co. «Με το MC75, η Motorola ενίσχυσε την αγορά με ένα προϊόν που θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός μας εξυπηρετεί το κοινό, αλλά και θα επηρεάσει θετικά σχεδόν κάθε πτυχή του λιανικού εμπορίου και της διοίκησης όσον αφορά τις εργασίες μας. Μια τέτοιου επιπέδου τεχνολογική επένδυση θα ήταν ασύλληπτη χωρίς την υποστήριξη του ονόματος της Motorola».

«Ακολουθώντας την επιτυχία του MC70 EDA, του ανθεκτικού φορητού υπολογιστή της Motorola για λύσεις φορητότητας με τις περισσότερες πωλήσεις, το νέο MC75 EDA επιβεβαιώνει την ικανότητά μας να προβλέπουμε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού που δραστηριοποιείται εκτός έδρας σε παγκόσμιο επίπεδο και αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, με λειτουργίες όπως GPS και 3G», δήλωσε ο Bob Chen, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος Mobile Computing της Motorola Enterprise Mobility. Το MC75 παρέχει άψογη απόδοση μέσω μιας ανθεκτικής μονάδας βελτιωμένου μεγέθους και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Motorola να παρέχει την πιο προηγμένη τεχνολογία ενσωματωμένη σε πρακτικές λύσεις, που προσφέρουν στους επιχειρηματικούς πελάτες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Το MC75 δίνει τη δυνατότητα σε παγκόσμιους οργανισμούς με εργατικό δυναμικό εκτός έδρας να συγκεντρώσουν τις εργασίες τους σε μία φορητή συσκευή, η οποία θα περιορίσει τις απαιτήσεις για υποστήριξη, το κόστος και την πολυπλοκότητα που συνεπάγεται ο μεγάλος αριθμός συσκευών σε πολλά δίκτυα. Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του και τον κύκλο ζωής του, που υπερβαίνει κατά πολύ αυτόν ενός συνηθισμένου καταναλωτικού έξυπνου τηλεφώνου ή PDA, το MC75 εξασφαλίζει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, λειτουργίας και διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας φορητών υπηρεσιών της Motorola, από μία συσκευή χειρός. Η εν λόγω μείωση κεφαλαίου και κόστους λειτουργίας σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού θα επιφέρει μέγιστη απόδοση σε οποιαδήποτε επένδυση του οργανισμού.

«Τώρα που η οργάνωση και η ευρεία διαθεσιμότητα των δικτύων 3G τείνει να ολοκληρωθεί, η δυνατότητα των εργαζομένων εκτός έδρας να έχουν πρόσβαση και να μεταδίδουν σημαντικές πληροφορίες από τα εκάστοτε εργασιακά περιβάλλοντα με ταχύτητα μεγαλύτερη από ποτέ καθιστά τις φορητές και ασύρματες λύσεις επενδύσεις στρατηγικής σημασίας και πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος», ισχυρίζεται ο David Krebs, αναλυτής στη VDC.

«Προϊόντα όπως το MC75 της Motorola με ενσωματωμένη τεχνολογία 3G αποτελούν ζωτικές λύσεις απαραίτητες για την παροχή φορητών επιχειρηματικών εφαρμογών και λειτουργικότητας για τους υπαλλήλους εκτός έδρας συγκεντρωμένες σε μια ανθεκτική μονάδα».

Το MC75 χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel XScale PXA270 624 MHz και λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows® Mobile 6.0 με σκοπό να παρέχει αυξημένη δυνατότητα διαλειτουργικότητας με την εκάστοτε υφιστάμενη υποδομή της επιχείρησης, βελτιωμένες λειτουργίες ασφάλειας, μια ευέλικτη πλατφόρμα ανάπτυξης και βελτιωμένες υπηρεσίες αποστολής και λήψης μηνυμάτων μέσω φορητής συσκευής.

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους πελάτες της να διατηρούν κορυφαία απόδοση, η Motorola Enterprise Mobility Services προσφέρει προγράμματα υποστήριξης και συντήρησης Service from the Start με πλήρη κάλυψη για το MC75.

Ήδη από την πρώτη ημέρα της αγοράς της συσκευής παρέχεται διαβεβαίωση στον αγοραστή ότι η επισκευή καλύπτεται πλήρως ανεξάρτητα από τη βλάβη, είτε πρόκειται για σπασμένη οθόνη ή πληκτρολόγιο είτε για οποιαδήποτε εξαρτήματα στο εσωτερικό ή εξωτερικό μέρος της συσκευής. Αυτό το βελτιωμένο επίπεδο κάλυψης περιορίζει σημαντικά τα έκτακτα έξοδα επισκευής, ενώ παράλληλα προστατεύει την επένδυση και εξασφαλίζει σιγουριά.

Το MC75 αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2008 στο δίκτυο συνεργατών της Motorola και των μελών του Motorola PartnerSelect.