Η HTC διαθέτει την ανανεωμένη Ελληνική έκδοση ROM για το κινητό τηλέφωνο HTC Magic που ενσωματώνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense.


htc-magic-sense_1Το κινητό τηλέφωνο HTC Magic διατίθεται πλέον στην αγορά με την ανανεωμένη Ελληνική έκδοση ROM. Για όσους έχουν προμηθευτεί ήδη τη συσκευή και ενδιαφέρονται να την αναβαθμίσουν, η HTC παρέχει το νέο λογισμικό μέσα από το site της www.htc.com, επιτρέποντας σε κάθε κάτοχο του HTC Magic να το εγκαταστήσει στη συσκευή του. Αρκεί να πληκτρολογήσει τη διεύθυνση: http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=267&cat=2&dl_id=862 από το κινητό του τηλέφωνο και να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αγαπημένη του συσκευή με το Ελληνικό λειτουργικό, καθώς και να επικοινωνήσει βάσει της νέας τεχνολογίας HTC Sense.


H φιλοσοφία HTC Sense βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: “Κάν’ το δικό σου”, “Μείνε σε επαφή” και “Ανακάλυψε το απροσδόκητο”. Σχεδιάστηκε από την HTC με στόχο να προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, που μετατρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.


Η φιλοσοφία HTC Sense εξελίσσει τον τρόπο που οι χρήστες αξιοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, εφόσον τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά προφίλ. Αποτελεί έναν θεμελιώδη τρόπο σχεδιασμού της HTC που αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου, αποτελώντας κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό user interface. Ενοποιεί την προσωπική επικοινωνία του χρήστη, προσφέροντας του άμεση πρόσβαση σε sites κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων και e-mails.