Οι κάτοχοι του Wii θα δοκιμάσουν το παιχνίδι που έγινε φαινόμενο στην Ιαπωνία, καθώς το Monster Hunter Tri κυκλοφορεί πλέον και στην Ευρώπη τον Απρίλιο.


888684-2zewcoj_superΤο franchise, που έχει εμπνεύσει τη δημιουργία μιας ολόκληρης κουλτούρας στην Ιαπωνία θα πάρει εντελώς νέες διαστάσεις με το λανσάρισμα του Monster Hunter Tri, προσφέροντας μερικά νέα χαρακτηριστικά. Η single-player mode με τη συναρπαστική της ιστορία δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βυθιστούν στο κόσμο του Monster Hunter Tri, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παίκτες θα μάθουν τις ικανότητες που απαιτούνται, για να γίνουν επιτυχημένοι κυνηγοί. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν πολλά νέα τέρατα και περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων υποθαλάσσιων πιστών και θαλάσσιων τεράτων. Υπάρχουν επίσης νέα όπλα, όπως το ισχυρό Switch Axe, για να κυριαρχήσετε αυτό το μοναδικό και απολαυστικό κόσμο.


Η λίστα με τα πράγματα που δελεάζουν τους παίκτες είναι και αυτή… τερατώδης. Τα πανέμορφα τοπία του Monster Hunter Tri το καθιστούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του συστήματος. Το παιχνίδι έχει μη προκαθορισμένο τέλος και storyline βασισμένο στην αναζήτηση με πολλαπλές διαδρομές όσο προχωρά, προσφέροντας τη δυνατότητα εκατοντάδων ωρών παιχνιδιού.


38047_normalΕάν προτιμάτε να μοιραστείτε τη δράση με τους φίλους σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές multiplayer. Δυο παίκτες, με χωρισμένη την οθόνη στα δυο, στην co-operative mode σας επιτρέπει να μπείτε στην αρένα και να κυνηγήσετε μια σειρά από τέρατα μαζί με τους συνεργάτες – κυνηγούς σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεργαστείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία online multiplayer και να πάρετε μέρος σε επικές μάχες με πελώρια, έξυπνα τέρατα.


Χάρη στη χρήση του Wii Speak, το αξεσουάρ που στηρίζεται στη λειτουργία μικροφώνου, μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας μέσω internet, να ανταλλάσσετε γνώσεις σχετικά με τα αδύναμα σημεία των τεράτων, να συζητάτε τη στρατηγική κυνηγιού την ίδια στιγμή που κυνηγάτε, κι ακόμα να ζητήσετε απεγνωσμένα βοήθεια ή να ζητωκραυγάσετε μετά από μια νικηφόρα μάχη. Το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε με το Wii Remote και το Nunchuk και είναι συμβατό και με το Classic Controller Pro για να πάρετε τη δράση στα χέρια σας.


wwi_monster_hunter_consoler_bundleΤο Monster Hunter Tri δεν είναι συνηθισμένο action game. Η εταιρεία ανάπτυξής του, η Capcom, έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο και ολοζώντανο οικοσύστημα, όπου τέρατα αλληλεπιδρούν αυθεντικά και φυσικά το ένα με το άλλο, με το περιβάλλον – και με εσάς. Οι μάχες σας με τις φοβερές αυτές οντότητες που θα αντιμετωπίσετε θα είναι γεμάτες προκλήσεις, και σε τακτά χρονικά διαστήματα, και θα πρέπει να μάθετε να φέρεστε σοφά, σεβόμενοι τα όντα αυτά και προσπαθώντας να τα νικήσετε μόνο, για να κερδίσετε ζωτικά αντικείμενα για την αναζήτησή σας.


Κάθε τέρας στο παιχνίδι συμπεριφέρεται μοναδικά. Όπως συμβαίνει και στα πραγματικά τέρατα, η αντοχή τους θα μειωθεί αν αυτά παλέψουν. Αν η δύναμή τους μειωθεί, οι κινήσεις τους θα γίνουν πιο αργές και θα χρειαστεί να ψάξουν για φαγητό, για να κερδίσουν ενέργεια. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ή και να λάβετε μέρος στην επίθεση αγελών από μικρότερα τέρατα σε μεγαλύτερα, που αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας, όπου οι δυνατοί τρέφονται από τους αδύναμους.


Μπαίνετε στο ρόλο ενός εξελισσόμενου κυνηγού σε μια τοποθεσία όπου άνθρωποι και τέρατα συνυπάρχουν. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μπορείτε να προσαρμόσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κυνηγού σας, όπως τα μαλλιά και τα ρούχα και καθώς προχωράτε στο παιχνίδι θα μπορείτε να αλλάξετε πανοπλία και όπλα, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που συλλέγετε από τα τέρατα, όπως τομάρια και κόκαλα, σμιλεύοντας κέρατα και βγάζοντας το δέρμα. Για να οδηγηθείτε στη δόξα, πρέπει να πετύχετε διάφορες δοκιμασίες για να συλλέξετε αντικείμενα και εξοπλισμό. Αυτά είναι σημαντικά για να συντηρήσετε το χωριό σας και να υποστηρίξετε την κοινότητά σας που κινδυνεύει να καταστραφεί. Εάν περνάτε με επιτυχία κάθε δοκιμασία, θα επιβραβεύεστε με αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας και να πάρετε μέρος σε δυσκολότερες δοκιμασίες – σε πολλές από τις οποίες θα αλληλεπιδράσετε με τα επιβλητικά τέρατα του κόσμου σας.


Το Monster Hunter Tri θα είναι διαθέσιμο για αγορά σαν ξεχωριστό παιχνίδι και σαν δυο ξεχωριστά ειδικά bundles: το ένα θα περιλαμβάνει το μαύρο Classic Controller Pro και το άλλο θα περιλαμβάνει το Wii Speak και το μαύρο Classic Controller Pro. Το Classic Controller Pro θα προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη Monster Hunting εμπειρία. Το Classic Controller Pro συμπεριλαμβάνει μια δεύτερη σειρά από shoulder buttons και εργονομικό κράτημα. Συνδέεται με το Wii Remote controller και οι παίκτες μπορούν να διασκεδάσουν με την ασύρματη λειτουργία που προσφέρει.


Το Monster Hunter Tri έρχεται στην Ευρώπη για το Wii τον Απρίλιο του 2010.