Αλέξανδρος Μάνος: “Αυτό το βραβείο συμβολίζει την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία ανάμεσα στην INTRACOM TELECOM και την GENESYS”

Η Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, τιμήθηκε ως ο «Κορυφαίος Συνεργάτης ΕΜΕΑ της GENESYS το 2007», για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο της Γερμανίας στο πλαίσιο εκδήλωσης των συνεργατών της GENESYS.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο συμβολίζει την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία ανάμεσα στην INTRACOM TELECOM και την GENESYS, που έχει συμβάλει στην ανάπτυξη και των δύο εταιριών στην ευρύτερη περιοχή. Οι λύσεις Contact Center αποτελούν καίριο τμήμα του προσφερόμενου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας».

Η επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στις εταιρίες GENESYS και INTRACOM TELECOM έχει αποφέρει περισσότερες από 40 μεγάλης κλίμακας υλοποιήσεις για επιχειρήσεις κυρίως του Τηλεπικοινωνιακού, Τραπεζικού και ευρύτερου Χρηματοοικονομικού τομέα.

Στη διάρκεια των 10 τελευταίων ετών συνεργασίας, οι δύο εταιρίες έχουν αναπτύξει τα πιο εξελιγμένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, όπως SIP, προηγμένα Voice Portals (με χρήση VXML Service Application Based), Multimedia Interactions, Consolidated Reporting, κα.

Η Intracom Telecom, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, συμπληρώνει την σειρά των προϊόντων της Genesys με ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως Συμβουλευτικών (Consultancy), Σχεδίασης (Design), Υλοποίησης (Implementation), Ολοκλήρωσης (Integration), Δοκιμής (Testing), Εκπαίδευσης (Training), Επίβλεψης Έργων (Project Management) και Διαχείρισης Λειτουργίας (Operational).

Η Intracom Telecom διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων Customer Care. Εταιρίες όπως η Vodafone Hellas, WIND, ΟΤΕ, HOL, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Πειραιώς, Γενική Τράπεζα, AMC (Αλβανίας), Vodafone (Αλβανίας), BuySell (Κύπρου), καθώς και ένας αριθμός άλλων εταιριών έχουν επιλέξει ως προτιμώμενο συνεργάτη την INTRACOM TELECOM βασιζόμενοι στην εξειδίκευση της εταιρίας να ενσωματώνει επιτυχώς στις λύσεις Contact Centers στα συστήματα του Customer Care.