Τo businessclub.gr δημιουργεί με τη μορφή εβδομαδιαίου Newsletter ένα πλήρες πολιτιστικό και ιστορικό αφιέρωμα για κάθε νομό της Ελλάδας.


businessclub_logoΤο συγκεκριμένο newsletter περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις μεγάλες πόλεις, τα αξιοθέατα, τα μνημεία, αλλά και την πολιτιστική ταυτότητα του κάθε νομού γενικότερα, καθώς και τις καλύτερες προτάσεις για διαμονή, διασκέδαση και αγορές. Απευθύνεται στα 22.000 μέλη του businessclub.gr, αλλά και στους ιδιώτες, επαγγελματίες και επισκέπτες του site που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να το λαμβάνουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.


Επιπλέον, μέσα από τα ειδικά αυτά εβδομαδιαία αφιερώματα για κάθε νομό της Ελλάδας – 52 συνολικά- παρέχεται ενδιαφέρουσα θεματολογία και προβολή της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής, αλλά και πλήρης ενημέρωση για κάθε τοπική επιχείρηση, ενώ αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο διαχείρισης και αναζήτησης της επαγγελματικής εικόνας του νομού.


Τέλος, το συγκεκριμένο Newsletter αποτελεί έναν επιπλέον τρόπο προβολής των μελών του businessclub.gr, των προσφορών-εκπτώσεων των επαγγελματιών, αλλά και των εξελιγμένων υπηρεσιών που σχεδιάζει η τεχνικά καταρτισμένη ομάδα του οδηγού.


Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το συγκεκριμένο newsletter ή να ανατρέξετε σε παλαιότερα newsletters – 6 αφιερώματα έχουν ήδη αποσταλεί και αφορούν τους νομούς Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κορινθίας, Μαγνησίας, Βοιωτίας και Αχαϊας, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του οδηγού www.businessclub.gr ,στον ειδικό χώρο που αναγράφει newsletter και να δηλώσετε το e-mail σας.