Το Panda Cloud Antivirus, έλαβε την πιστοποίηση συμβατότητας με τα Windows 7 (‘Compatible with Windows 7’ certification) για τα 32-bit και 64-bit.


panda_cloud_win7Το Panda Cloud Antivirus επίσης πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Editor’s Choice Award for Best Free Antivirus του PC Magazine (http://www.pandasecurity.com/homeusers/media/press-releases/viewnews?noticia=9995), καθώς επίσης και την υψηλότερη θέση στην συγκριτική δοκιμή του PC World ως το καλύτερο antivirus στην ανίχνευση malware (http://blog.cloudantivirus.com/2009/08/31/cloud-antivirus-1-in-pc-world-comparative/), μεταξύ πολλών άλλων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.cloudantivirus.com.


Το Panda Cloud Antivirus είναι το πρώτο antivirus ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει προστασία από το cloud. Προφυλάσσει τους χρήστες από τον νέο κακόβουλο κώδικα ουσιαστικά σε πραγματικό χρόνο, καθώς όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται στο Internet, ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Το Panda Cloud Antivirus διατίθεται δωρεάν στο www.cloudantivirus.com.


Η έκδοση του Panda Cloud Antivirus κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου. Από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, εκατομμύρια χρηστών απολαμβάνουν την απλούστερη, αποτελεσματικότερη και εύχρηστη προστασία στην αγορά.