H ADAOX ανακοίνωσε τη συνεργασία με την WestNet Distribution, η οποία θα αναλάβει τη διανομή των προϊόντων retail της ESET, NOD 32 Antivirus και Smart Security.


AdaoxΣυνεχίζοντας την στρατηγική της για ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στην Ελληνική αγορά πληροφορικής, αλλά και τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων λύσεων ασφαλείας, η ADAOX επέλεξε την WestNet Distribution για την προώθηση των retail προϊόντων της ESET. Οι άριστα δομημένες λειτουργίες της WestNet Distribution, σε συνδυασμό με τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με πελάτες και προμηθευτές, εξασφαλίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων.


Η ESET έχει λάβει δεκάδες βραβεία από ανεξάρτητους οργανισμούς. Μεταξύ άλλων, έχει λάβει συνολικά 58 Virus Bulletin VB100 βραβεία, ενώ κατέχει και την πιστοποίηση ICSA Labs Anti-Virus Certification για το NOD32 Antivirus. Τα προϊόντα ασφαλείας της ESET παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία πραγματικού χρόνου ενάντια σε κάθε είδους απειλή, όπως ιούς, worms, trojans, spyware, adware, phishing και χάκερς. Διαθέτουν κορυφαία προληπτική ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και μικρή κατανάλωση υπολογιστικών πόρων, ενώ δεν παράγουν λανθασμένους συναγερμούς.