Η Cisco, η NetApp και η VMware διευρύνουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν νέες αρχιτεκτονικές δημιουργίας πιο αποτελεσματικών data centers.


Cisco_NetApp_VMwareΟι τρεις εταιρείες παρουσιάζουν την ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy Design που προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια σε περιβάλλοντα cloud, απομονώνοντας πόρους και εφαρμογές από διαφορετικούς client ή τμήματα μέσα στην επιχείρηση που μοιράζονται μία κοινή υποδομή IT.


Στo πλαίσιo της συνεργασίας τους η Cisco, η NetApp και η VMware προσφέρουν επίσης ένας μοντέλο υποστήριξης για τις δοκιμασμένες και επικυρωμένες αρχιτεκτονικές που βοηθούν τους πελάτες να δημιουργήσουν μία ενοποιημένη, virtualized υποδομή.


Η νέα αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ασφάλειας του Virtualization και του Enterprise Cloud
Η αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy Design είναι μία ολοκληρωμένη, επικυρωμένη αρχιτεκτονική που απομονώνει πόρους πληροφορικής για βελτιωμένη ασφάλεια σε κοινά virtual και cloud περιβάλλοντα. Ο σχεδιασμός βοηθάει επιχειρήσεις, integrators και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να αναπτύξουν εσωτερικές και εξωτερικές υπηρεσίες cloud που θα απομονώνουν πελάτες, τμήματα ή ζώνες ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα πληροφορικής, δικτύωσης, αποθήκευσης και διαχείρισης μίας ενοποιημένης υποδομής.


Η αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy προσφέρει λεπτομέρειες για την υλοποίηση και τη διάταξη της αρχιτεκτονικής, καθώς και τις καλύτερες πρακτικές για την ανάπτυξη και διαχείριση άριστων λύσεων από τις Cisco, NetApp και VMware. Η επικυρωμένη αρχιτεκτονική αυξάνει σημαντικά την ευελιξία της επιχείρησης, βοηθώντας τους διαχειριστές του εξοπλισμού να δημιουργήσουν την κατάλληλη ποιότητα υπηρεσιών για τους ανάλογους πόρους, καθώς και να προσφέρουν σταθερό επίπεδο εξυπηρέτησης για τις εφαρμογές σε κάθε επίπεδο.


Η αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy βασίζεται στα Cisco Nexus Series Switches και στο Cisco Unified Computing System, στο NetApp FAS storage με MultiStore και NetApp Data Motion, καθώς και στα VMware vSphere και vShield Zones. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική έχει δοκιμαστεί από κοινού και επικυρωθεί ως Cisco Validated Design, ώστε οι πελάτες να μπορούν να εκτιμήσουν γρήγορα τις ανάγκες τους και να αναπτύξουν ολοκληρωμένες λύσεις από τις Cisco, NetApp και VMware οι οποίες να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις των δυναμικών data center. Ο οδηγός Cisco Validated Design είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση www.netapp.com/us/cisco-vmware/.


Η Πληροφορική ως Υπηρεσία: Επαγγελματικές Υπηρεσίες και Υποστήριξη
Ενώ οι πελάτες αρχίζουν να χρησιμοποιούν την πληροφορική ως υπηρεσία, οι Cisco, NetApp και VMware θα δημιουργήσουν μία γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών για απαράμιλλη εμπειρία, η οποία θα βοηθάει και τους συνεργάτες των εταιρειών να αναπτύξουν μία αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy με τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο για το περιβάλλον του πελάτη.
Στο πλαίσια της συνεργασίας τους η Cisco, η NetApp και η VMware παρουσίασαν το παγκόσμιο μοντέλο για υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Το μοντέλο αποτελεί για τους πελάτες μία σύγχρονη απάντηση από τις Cisco, NetApp και VMware, η οποία θα προσδιορίζει και θα επιλύει πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με λύσεις που χρησιμοποιούνται στην Secure Multi-tenancy Design Architecture. Έτσι, οι πελάτες εξοικονομούν χρόνο και κεφάλαια όταν ζητούν υποστήριξη προϊόντων και τεχνολογίας.


Διαθεσιμότητα
Οι λύσεις ενοποιημένης αποθήκευσης, πληροφορικής, δικτύωσης και virtualization από τις οποίες αποτελείται η αρχιτεκτονική Secure Multi-tenancy είναι διαθέσιμες σήμερα από τις Cisco, NetApp και VMware και σε data center σε όλο τον κόσμο. Επαγγελματικές υπηρεσίες και υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμες σήμερα.