Η GFI Software παρουσίασε πρόσφατα μία νέα ολοκληρωμένη λύση του λογισμικού GFI MAX, το οποίο επιτρέπει την εξ΄ αποστάσεως διαχείριση και εύκολο έλεγχο ενός δικτύου.


GFI-MAX-240x240Το GFI Max απευθύνεται σε παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης, μεταπωλητές προστιθέμενης αξίας, αλλά και σε εταιρείες τεχνολογίας και υποστήριξης τεχνολογικών συστημάτων, που επιζητούν εύκολες και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες τους.
Το GFI MAX παρέχει ολοκληρωμένη και αδιάλειπτη υποστήριξη των συστημάτων μηχανογράφησης μιας επιχείρησης που δεν περιορίζεται μόνο στον απλό έλεγχο των servers ενός δικτύου. Η εφαρμογή ελέγχει όλα τα υποσυστήματα ενός δικτύου (από τα RAID-Arrays μέχρι και τα web sites των πελατών), ενώ ταυτόχρονα βοηθά το χρήστη στη διαχείριση των σημαντικότερων συστημάτων μιας μηχανογράφησης και παρέχει πλήρη ανάλυση αυτών, διευκολύνοντας έτσι στην άμεση επίλυση προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει εγκαίρως για τα ενδεχόμενα προβλήματα.


Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του GFI MAX, περιλαμβάνονται:
– Αδιάλειπτος έλεγχος των δικτύων των πελατών σε 24ωρη βάση και με προληπτικές ενέργειες αποφυγής προβλημάτων, αλλά και αναλυτικές αναφορές που αφορούν στην υγεία των πληροφοριακών συστημάτων
– Υποστήριξη καθημερινών ελέγχων κατάστασης και υποστήριξης των επί μέρους συστημάτων με ταχύτατη αναγνώριση δυσλειτουργιών, αλλά και προληπτική δράση
– Δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων εξ αποστάσεως
– Πλήρη καταγραφή της απόδοσης των δικτύων και αυτόματη δημιουργία αναφορών
– Δυνατότητα πρόσβασης μέσων κινητών τηλεφώνων, αποστολή e-mail καθώς και SMS.


Η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση, αφού μόλις 10 λεπτά αρκούν για να είναι σε πλήρη και άμεση λειτουργία. Επιπλέον δεν απαιτείται καμία προσθήκη ειδικού hardware ή άλλου software για την λειτουργία της, εξοικονομώντας έτσι οικονομικούς πόρους για την επιχείρηση.