Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει τους χρήστες του Internet Explorer από το malware.


ie8-screenshotΗ εταιρία εργάστηκε εντατικά για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κενών ασφαλείας που εντοπίστηκαν στον Internet Explorer.


Η αναβάθμιση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Αυτόματες Ενημερώσεις” (Automatic Updates) τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή “Προγράμματα” στην “Ενημέρωση των Windows” (“All Programs” =>“Windows Updates”) και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις, ώστε να τις “κατεβάσετε” στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link: http://update.microsoft.com.


H Microsoft συστήνει στους χρήστες μια σειρά από ενέργειες όπως, η αναβάθμιση στον Internet Explorer 8, η τακτική ενημέρωση των εφαρμογών anti-virus που διαθέτουν και η διατήρηση στο υψηλότερο επίπεδο των ρυθμίσεων ασφαλείας για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Internet Explorer 8 από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/hellas/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx.