Η ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών δημοπρασιών εμπλουτίζει τη διαφημιστική της καμπάνια «Γίνε έμπορος στη ricardo» με την ενότητα: «Έμπορος Λευκής Σαρκός».


eroticaΣτόχος της νέα καμπάνιας είναι η προώθηση της νέας κατηγορίας προϊόντων «Erotica» που εγκαινίασε πρόσφατα η πλατφόρμα www.ricardo.gr. Η κατηγορία «Erotica» διαθέτει μία ευρεία γκάμα πικάντικων ερωτικών αξεσουάρ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των online shoppers.


Μέσω της νέας κατηγορίας «Erotica» μπορείτε να προμηθευτείτε πλέον sexy προϊόντα γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, ερωτικά βοηθήματα, βιβλία και περιοδικά, ταινίες και DVD, φετίχ και accessories και αυτά είναι μόνο μερικά από τα είδη που διαθέτει η ricardo.gr.


Δε χρειάζεται πλέον να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα αφού με μια περιήγηση στο www.ricardo.gr και στην κατηγορία «Erotica» μπορείτε διακριτικά να βρείτε όλα τα ιδιαίτερα προϊόντα για τις «ιδιαίτερες» στιγμές σας.


Με τον πιο απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την αναζήτησή τους σε όποια υποκατηγορία του www.ricardo.gr τους ενδιαφέρει, να επιλέξουν και να αγοράσουν από την άνεση του σπιτιού τους τα αγαπημένα τους ερωτικά «παιχνίδια» με την εγγύηση των επαγγελματιών του κλάδου που τα προσφέρουν.