Μετά την ανακοίνωση ότι η τεχνολογία Blu-Ray θα μπει στην τρισδιάστατη εποχή, ήταν δεδομένο ότι δεν θα αργούσε και η παρουσίαση της πρώτης τέτοιας συσκευής.


Samsung BD-C9000Ανάμεσα στα νέα μοντέλα Blu-ray players που παρουσίασε η Samsung στη φετινή CES, εξέχουσα θέση κατέχει το BD-C9000, το πρώτο Blu-ray player που θα μπορεί να προβάλει και τρισδιάστατη εικόνα. Το τρισδιάστατο Blu-ray είναι συμβατό τόσο με το πρότυπο 3D Blu-ray, οι προδιαγραφές του οποίου ανακοινώθηκαν επίσημα το Δεκέμβριο, όσο και με τις τρισδιάστατες οθόνες της εταιρείας.


Με λεπτή και εξαιρετική σχεδίαση με διάφανο κάλυμμα όπου μπορεί κανείς να δει το δίσκο, προσφέρει ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, ενώ υποστηρίζει όλα τα πολυκάναλα συστήματα ήχου. Στις προδιαγραφές που παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία περιλαμβάνονται: Υποστήριξη της πλατφόρμας Internet@TV και Samsung Apps (portals περιεχομένου της Samsung για προϊόντα οικιακού κινηματογράφου) για πρόσβαση στις υπηρεσίες Netflix, Pandora, Vudu, Blockbuster, Picasa και Twitter, καθώς και χρόνος 15 δευτερολέπτων για να φορτώσει ο δίσκος και 15 για να φορτώσει το σύστημα.