Η εταιρία Zegetron που συνεχίζει την συνεργασία με την ΕΛΠΑ για τρίτο χρόνο ανακοινώνει ότι και η καινούργια σειρά πλοηγών Navman θα καλύπτεται πλέον από το προνομιακό πρόγραμμα της ΕΛΠΑ.


MIO NAVMAN F45

MIO NAVMAN F45

Στο πλαίσιο της προσφοράς ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή, η αγορά οποιασδήποτε συσκευής Mio και Navman θα συνοδεύεται με έκπτωση 70 ευρώ από το ετήσιο πρόγραμμα.


Οι αγοραστές όλων των συσκευών Mio PNA, PDA, smartphone και travel assistant θα μπορούν να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα που θα βρίσκουν στη συσκευασία του Mio για την απόκτηση της συνδρομής της ΕΛΠΑ. Συγκεκριμένα, με την απόκτηση 12μηνου συμβολαίου με την ΕΛΠΑ οι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση 70 ευρώ που αντιστοιχεί σε σχεδόν 6 μήνες κάλυψη οδικής βοήθειας από την ΕΛΠΑ. Οπότε στην τιμή των 6 μηνών οι καταναλωτές απολαμβάνουν 12 μήνες κάλυψη ΕΛΠΑ.


Επιπλέον, μετά το πέρας του ετήσιου συμβολαίου όλοι οι χρήστες συσκευών Mio και Navman που απέκτησαν τη συνδρομή της ΕΛΠΑ θα μπορούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ΕΛΠΑ για άλλους 12 μήνες με 25% έκπτωση.


Η αγορά της συνδρομής της ΕΛΠΑ δεν είναι υποχρεωτική για τους αγοραστές προϊόντων Mio και Navman.


Η συνεργασία με την ΕΛΠΑ αποσκοπεί στην παροχή ειδικών προνομίων στους καταναλωτές μας αλλά και ουσιαστικών λύσεων συναφών με την ασφαλή οδήγηση και τον τουρισμό.


Οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας συσκευές Mio θα μπορούν να συνδυάσουν την άνετη και εύκολη πλοήγησή τους με την ασφάλεια και τη σιγουριά που παρέχει στους δρόμους η μεγαλύτερη εταιρία οδικής βοήθειας στην Ελλάδα.