H Panasonic παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες για το 2010 που ανακοινώθηκαν στη φετινή έκθεση Consumer Electronics Show στο Las Vegas.


P1060495Τις εντυπώσεις κέρδισαν τα νέα συστήματα τρισδιάστατης προβολής (3D) που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η ταινία 3D του James Cameron “Avatar” στη μοναδική στο κόσμο τηλεόραση 3D 152 ιντσών, μέσω του αποκλειστικού συστήματος Blu-ray 3D της Panasonic, σε ένα φαντασμαγορικό show που «έκλεψε την παράσταση».


Οι επισκέπτες εστίασαν στα νέα NeoPDP plasma panels της εταιρίας, που έχουν βελτιστοποιημένη αποφόρτιση των κελιών, η οποία, μάλιστα, συνοδεύεται και από σημαντική μείωση της κατανάλωσης.


Panasonic_0011Η Panasonic ανακοίνωσε ακόμα τη συνεργασία της με το Skype και μέσα στο 2010 θα παρουσιάσει τα πρώτα μοντέλα τηλεοράσεων με ενσωματωμένη τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνιών.


Μεταξύ των προϊόντων που παρουσιάστηκαν ήταν και οι ολοκαίνουργιες σειρές φωτογραφικών μηχανών Lumix DMC-FP & DMC-FS, οι οποίες με τα ζωντανά και πρωτότυπα χρώματά τους έκαναν τη «διαφορά».


Από όταν εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Συνεργατών των Ολυμπιακών Αγώνων (TOP, The Olympic Partners programme) για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στο Κάλγκαρι, η Panasonic έχει υποστηρίξει ενεργά όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες (θερινούς και χειμερινούς). Έτσι, και στους Χειμερινιούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Vancouver 2010, θα είναι παρούσα με την προσφορά οπτικοακουστικού επαγγελματικού εξοπλισμού υψηλού επιπέδου.


Η Panasonic προμηθεύει όλες τις εγκαταστάσεις που διεξάγονται τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών με μεγάλες οθόνες, επαγγελματικά συστήματα ήχου, προβολής και άλλο οπτικοακουστικό εξοπλισμό – έτσι οι θεατές στα στάδια μπορούν να απολαύσουν οπτικά και ακουστικά τις προσπάθειες των αθλητών.