Η HTC Corporation αποκαλύπτει το HTC Smart, το smartphone που ιδρύει μια νέα κατηγορία συσκευών υψηλής ευχρηστίας, απευθυνόμενη στο ευρύ κοινό με χαμηλό κόστος.


HTC_SmartΤο HTC Smart πρόκειται να διατεθεί σε Ευρώπη και Ασία αυτή την άνοιξη. Συνδυάζει τον κομψό και κόμπακτ σχεδιασμό με το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο HTC Sense, το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της HTC που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο.


Το HTC Sense εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς: Κάν’το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο. Το HTC Smart παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πτυχής του βάσει των προσωπικών αναγκών του χρήστη. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε sites κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να διευκολύνει την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων και e-mails.


Qualcomm Brew Mobile Platform (Brew MP)
Το HTC Smart αξιοποιεί το Brew MP της Qualcomm, ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, που δίνει το πλεονέκτημα της διάθεσης συσκευών smartphones με επιθετική τιμολογιακή πολιτική και ταυτόχρονα της ενσωμάτωσης κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών σε μια ευρεία γκάμα κινητών.