Ένα λεπτομερές και περιεκτικό τριήμερο σεμινάριο πωλήσεων και τεχνικών θεμάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δωρεάν, οι συνεργάτες της LEXIS (www.lexis.gr)


draytrek roadshowΣυγκεκριμένα, πρόκειται για το «DrayTek Roadshow 2010», ένα σεμινάριο Πωλήσεων και Τεχνικών Θεμάτων που θα πραγματοποιήσει η LEXIS σε συνεργασία με τη DrayTek, από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στο Γέρακα Αττικής (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως).


Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και σε τηλεπικοινωνιακούς πάροχους και ISPs, θα καλύπτει όλη την γκάμα των προϊόντων της DrayTek, με αναφορές στα κύρια χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους, ενώ θα αναφερθούν ενδεικτικές εφαρμογές και πραγματικά σενάρια των λύσεων που υποστηρίζουν. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των λύσεων IP PBX, ADSL2/2+ και Multi-WAN.
Οι παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στην Αγγλική γλώσσα από ομάδα επιστημόνων της DrayTek.


Για την καλύτερη κατανόηση των παρουσιάσεων από τους συμμετέχοντες, θα δημιουργηθούν τρία ολιγομελή τμήματα, με την ίδια θεματολογία, στις εξής ημερομηνίες: Τρίτη 2/2, Τετάρτη 3/2, και Πέμπτη 4/2 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς την επιλογή τμήματος). Οι συνεργάτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω τμήματα, πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το Δελτίο Συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Lexis.


Η LEXIS πληροφορική λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα από το 2001. Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.