H Vodafone, σε συνέχεια του λανσαρίσματος των προγραμμάτων Unlimited, δημιούργησε τη νέα της καμπάνια με θέμα τις προσωπικές εμπειρίες των συνδρομητών συμβολαίου.


Vodafone_new_unlimited_colour_v4Η επικοινωνιακή στρατηγική των προγραμμάτων Vodafone Unlimited, εκφράζεται μέσα από τα μηνύματα και τις πραγματικές δηλώσεις των ίδιων των πελατών, οι οποίοι μέσα από μια διαδικασία συνεντεύξεων, δήλωσαν την άποψη και τις σκέψεις τους σχετικά με το πρόγραμμα Vodafone Unlimited που χρησιμοποιούν, μιλώντας άνετα και ανοιχτά σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον. Οι αληθινές τους φράσεις και δηλώσεις, είναι αυτές που χρησιμοποιούνται συνολικά στην καμπάνια.


Μέσα από τις δηλώσεις των συνδρομητών, ξεχώρισαν τα βασικά οφέλη των προγραμμάτων Vodafone Unlimited που συνοψίζονται στα εξής:
– στην απελευθέρωση που νιώθουν οι συνδρομητές στην επικοινωνία τους
– στη δυνατότητα να μιλούν και να γράφουν απεριόριστα ακόμη και προς όλα τα δίκτυα
– στην υπεροχή των Unlimited προγραμμάτων σε σύγκριση με άλλα προγράμματα συμβολαίου
– καθώς και στο οικονομικό όφελος.


Όλοι οι συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Unlimited, απολαμβάνουν απεριόριστη και οικονομική επικοινωνία, και από σήμερα συμμετέχοντας στο Οικογενειακό Πρόγραμμα «Όλοι σε Ένα», κάθε μέλος κερδίζει 10% έκπτωση στο πάγιο του, κάθε μήνα, για πάντα.


Επιπλέον, μέχρι και την 6η Φεβρουαρίου 2010, όσες νέες συνδέσεις στα προγράμματα Vodafone Unlimited ενταχθούν στο Οικογενειακό Πρόγραμμα «Όλοι σε ένα» θα κερδίζουν συνολική έκπτωση 20% στα πάγιο τους, κάθε μήνα, για πάντα.