Η νέα υπηρεσία της SoftOne, Soft1 On Demand, βασίζεται στο αναπτυσσόμενο μοντέλο διάθεσης λογισμικού Software as a Service και παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Interworks.


softoneΗ υπηρεσία Soft1 On Demand δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν επιχειρησιακά το σύγχρονο λογισμικό Soft1 ERP με χαμηλό κόστος επένδυσης, ευέλικτη λειτουργία και ευκολία διαχείρισης.


Οι πελάτες της νέας υπηρεσίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν με εξαιρετικά απλό και ασφαλή τρόπο το λογισμικό μέσω Internet και να ικανοποιήσουν πλήρως και αποτελεσματικά τις ανάγκες μηχανογράφησης της επιχείρησης τους. Η λύση αυτή απευθύνεται σε επιχειρήσεις με λειτουργία υποκαταστημάτων, δικτύων διανομής ή θυγατρικών εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Η υπηρεσία Soft1 On Demand διατίθεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής με βάση το περιεχόμενο του λογισμικού και τον αριθμό χρηστών, χωρίς επιπλέον κόστος για πρόσθετες υπηρεσίες όπως αναβαθμίσεις νέων εκδόσεων, backup/restore δεδομένων, διαχείριση συστημάτων κ.λπ.


Οι επιχειρήσεις μπορούν να δοκιμάσουν με δικά τους δεδομένα και να αξιολογήσουν τη νέα υπηρεσία δωρεάν για ένα μήνα μέσω του www.softone.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, τον τρόπο που διατίθεται και τις υποδομές που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία της παρέχονται από το πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών της SoftOne, καθώς και την ιστοσελίδα της εταιρίας.