Η εταιρεία ψηφίστηκε ως η “πιο πρωτοποριακή” στην κατηγορία της τεχνολογίας

packard-bell-easynote-xs-1Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα τη βράβευση της με πέντε Βραβεία Plus X σε εκδήλωση που έγινε τον Μάιο, στην Κολονία της Γερμανίας. Τα Βραβεία Plus X είναι τα κορυφαία βραβεία στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων.

Η Packard Bell διακρίθηκε για την καινοτομία, την ευκολία χρήσης και τον σχεδιασμό των προϊόντων της, ενώ ταυτόχρονα ψηφίστηκε ως η “πιο πρωτοποριακή μάρκα” στην κατηγορία της τεχνολογίας. Η εταιρεία διακρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την δέσμευσή της σε θέματα καινοτομίας.

Ο συμπαγής και πανίσχυρος επιτραπέζιος υπολογιστής imax της Packard Bell κέρδισε το βραβείο καινοτομίας και ευκολίας χρήσης, ενώ οι φορητοί υπολογιστές EasyNote BG Limited Edition και Easynote SB Limited Edition βραβεύτηκαν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους. Από την άλλη ο φορητός υπολογιστής EasyNote XS ξεχώρισε για την ιδιαίτερη ευκολία χρήσης του και διακρίθηκε με το αντίστοιχο βραβείο. Ιδιαίτερη τιμή για την Packard Bell αποτελεί επίσης και το πολυπόθητο βραβείο “πιο πρωτοποριακή μάρκα” του 2008, που της απονεμήθηκε στην κατηγορία τεχνολογίας, καθώς αναγνωρίζει την δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει έξυπνα σχεδιασμένα και εύχρηστα τεχνολογικά προϊόντα.

Τα Βραβεία Plus X αποτελούν την μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων στις κατηγορίες τεχνολογίας, αθλητισμού και life & style στην Ευρώπη και αφορούν σε προϊόντα που προσφέρουν τεχνολογική υπεροχή σε τέσσερις τομείς – αυτούς της καινοτομίας, του σχεδιασμού, της ευκολίας χρήσης και της οικολογίας στις ακόλουθες κατηγορίες: αντικείμενα οικιακής χρήσης, αντικείμενα τεχνολογίας, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, power tools, καθώς επίσης και στην τεχνολογία κινητών τηλεφώνων και φωτογραφικών μηχανών.

Μια κριτική επιτροπή από εξειδικευμένους δημοσιογράφους, επέλεξε τους νικητές και τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση, γεγονός που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα από τα γερμανικά και ευρωπαϊκά μέσα. Φέτος, τα βραβεία μεταδόθηκαν στις 20 Μαΐου, από το τηλεοπτικό κανάλι Giga και υπολογίζεται ότι την βραδιά παρακολούθησαν περίπου 20 εκατομμύρια θεατές.

Την Packard Bell στην τελετή αντιπροσώπευσε ο κ. Eric Wijnen, Διευθυντής της Packard Bell Γερμανίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του βραβείου δήλωσε “Τα βραβεία αντανακλούν τη δυνατότητα της Packard Bell να προσφέρει προϊόντα που προσαρμόζονται και αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών της. Και για αυτόν ακριβώς τον σκοπό η Packard Bell συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια καινοτομίας που έχει ξεκινήσει.”

Τα βραβευμένα προϊόντα έχουν την άδεια να χρησιμοποιούν το βραβείο Plus X ως εγγύηση ποιότητας στη συσκευασία των προϊόντων τους και τις περαιτέρω επικοινωνίες τους.