Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναθέτει στην Intrasoft International δύο τμήματα από μία σύμβαση-πλαίσιο, από τις μεγαλύτερες στην αγορά παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας.


intrasoft internationalΗ συνολική αξία των δύο τμημάτων (Lots) είναι € 68 εκατ., ενώ η συμμετοχή της Intrasoft ανέρχεται σε €46 εκατ. Η διάρκεια της σύμβασης-πλαίσιο είναι τέσσερα χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο. Σε αυτήν την περίπτωση, η συνολική αξία των δύο ανατεθέντων τμημάτων (Lots) αναμένεται να ανέλθει στα € 85 εκατ., ενώ η συμμετοχή της Intrasoft θα φτάσει τα €58 εκατ.


Στο πρώτο ανατεθέν τμήμα (Lot 6), η Intrasoft ηγείται της σύμπραξης σε συνεργασία με την IBM, ενώ στο άλλο ανατεθέν τμήμα (Lot 3), η Intrasoft συμμετέχει σε σύμπραξη με την AUBAY και τη CTG Luxembourg.


Κατά την υλοποίηση των δύο τμημάτων (Lots), πάνω από 100 ειδικοί ΤΠ θα εργαστούν με σκοπό την ανάπτυξη ποικίλων συστημάτων πληροφοριών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και την παροχή υποστήριξης χρηστών, στους διάφορους δικτυακούς τόπους του Κοινοβουλίου.


Η Intrasoft International συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για πάνω από 10 χρόνια και διαθέτει μία εξειδικευμένη ομάδα με πάνω από 50 ειδικούς, οι οποίοι έχουν πολύ καλή γνώση των διεργασιών και των βασικών συστημάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Intrasoft International ασχολείται επί του παρόντος, όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με δραστηριότητες ανάπτυξης εφαρμογών μείζονος σημασίας, και η νέα σύμβαση θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον πελάτη της.