Ο Στέφανος Λουκάκος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellas On Line, αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα Country Manager της Google στην Ελλάδα.


Στέφανος Λουκάκος

Στέφανος Λουκάκος

Ο κ. Λουκάκος θα μεταφέρει τη διεθνή αλλά και εγχώρια εμπειρία του στο διαδικτυακό κόσμο και θα επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία αλλά και τις Ελληνικές επιχειρήσεις να προωθηθούν αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.


Ο κ. Λουκάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να είμαι μέλος της ομάδας της Google και είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω τις Ελληνικές επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν το διαδικτυακό κόσμο για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους αλλά και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους».


Ο Meir Brand, Regional Director, δήλωσε σχετικά: «H Google πιστεύει ότι η Ελληνική αγορά έχει μεγάλες δυνατότητες. Είμαστε χαρούμενοι που ο Στέφανος με την εμπειρία και τη γνώση του θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε το στόχο μας».


Ο κ. Λουκάκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στον τραπεζικό χώρο στο Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη. Από το 2000 και μετά άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Αρχικά ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στην HSBC στο Λονδίνο και το Παρίσι, στον τομέα του Corporate Finance με έμφαση στις τηλεπικοινωνίες.


Το 2004, ο κ. Λουκάκος ανέλαβε καθήκοντα Director of Strategy και Business Development στην Deutsche Telekom στο Παρίσι υπεύθυνος για τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου στη Δυτική Ευρώπη.


O κ. Λουκάκος είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και διαθέτει πτυχία Masters σε Engineering από το Πανεπιστήμιο του Berkeley, Masters σε Operations Research από το Πανεπιστήμιο του Stanford και πτυχίο ΜΒΑ από το INSEAD.