Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η Olympus δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα 100% D-SLR και να επωφεληθείτε όλων των πλεονεκτημάτων του.


Olympus E30

Olympus E30

Το E-System της Olympus, βασισμένο στο πρότυπο των Τεσσάρων Τρίτων, συνδυάζει σώματα υψηλής απόδοσης και ταχύτητας με φωτεινούς φακούς μικρού μεγέθους. Όλες αυτές οι ελκυστικές προσφορές σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξετε μια D-SLR μηχανή Olympus, όπως την Ε-30, Ε-620 και φακούς ZUIKO DIGITAL.


Olympus Ε-30
Επωφεληθείτε με την αγορά της Ε-30 και αποκτήστε δωρεάν ένα τροφοδοτικό ή ένα φλας.
Για χρήστες που αναζητούν δημιουργικές φωτογραφίσεις και επιθυμούν την αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, η Olympus E-30 είναι μια ιδανική επιλογή. Με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, η Ε-30 είναι ένα ισχυρό και φορητό δημιουργικό στούντιο που εστιάζει στην έκφραση, την ταχύτητα και την ποιότητα. Το τροφοδοτικό HLD-4 προσφέρει μέγιστη ευκολία στο χειρισμό ενώ παράλληλα αυξάνει τη χρονική διάρκεια των λήψεων. Επιπλέον, ένα δεύτερο κουμπί λήψης καθιστά το HLD-4 κατάλληλο για πορτραίτα με κατακόρυφη λήψη. Και με το ασύρματο φλας FL-36R θα πετύχετε τον τέλειο φωτισμό χωρίς το εμπόδιο των δύσχρηστων καλωδίων.


Olympus E-620

Olympus E-620

Olympus E-620

Επωφεληθείτε με την αγορά της Ε-620 και αποκτήστε δωρεάν μια επιπλέον μπαταρία ιόντων λιθίου. Η βραβευμένη με TIPA Olympus E-620 θα κερδίσει εύκολα κάθε φιλόδοξο φωτογράφο γιατί είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη ψηφιακή SLR μηχανή παγκοσμίως, με ενσωματωμένο σταθεροποιητή εικόνας. Συνδυάζει τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου με λειτουργίες απλοποιημένες για ερασιτέχνες και παρέχει πληθώρα τεχνολογικών δυνατοτήτων για δημιουργική έκφραση. Η πρόσθετη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου BLS-1 θα σας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια και ευελιξία στις φωτογραφίσεις. Οι δύο μπαταρίες BLS-1 θα μπορούσαν να συνδυαστούν επίσης με το τροφοδοτικό HLD-5.


Επιστροφή χρημάτων με την αγορά φακών μέχρι 120€
Olympus Promotional LensesΑν έχετε ήδη D-SLR μηχανή και φακό E-System και θέλετε να το αναβαθμίσετε τότε επιλέξτε για παράδειγμα έναν ευρυγώνιο φακό zoom ιδανικό για λήψεις ομάδων ή κτιρίων ή ένα φακό macro για εξαιρετικά κοντινές λήψεις μέχρι τη παραμικρή λεπτομέρεια. Αν πάλι θέλετε να καλύψετε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις, όπως σε αθλητικά γεγονότα ή στη φύση, η λύση βρίσκεται στους απλούς ή στους ισχυρούς τηλεφακούς zoom υψηλής απόδοσης.


Η Olympus διαθέτει φακούς για κάθε περίσταση και κατηγορίες τιμών για κάθε πορτοφόλι.
Οι φακοί ZUIKO DIGITAL αποτελούν τη λύση για κάθε πρόκληση προσφέροντας
φωτεινό αποτέλεσμα και μικρό μέγεθος. Ο συνδυασμός μικρού μεγέθους και φωτεινότητας είναι εφικτός μόνο στο Πρότυπο Τεσσάρων Τρίτων το οποίο διασφαλίζει ότι όλοι οι φακοί Olympus είναι 100% προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της ψηφιακής SLR φωτογράφησης. Η προσφορά επιστροφής χρημάτων αποτελεί ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε φακούς ZUIKO DIGITAL σε ελκυστική τιμή και να διευρύνετε τους φωτογραφικούς σας ορίζοντες.


Για να συμμετέχετε στις προαναφερόμενες προσφορές, ακολουθήστε προσεκτικά τα επόμενα τρία βήματα:
• αγοράστε ένα προϊόν από τα προαναφερθέντα.
• κάντε online καταχώρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.olympus.com.gr/promotion.
• αποστείλατε την αίτησή σας, ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και το απόκομμα με το γραμμωτό κώδικα (barcode) της αυθεντικής συσκευασίας.


Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα με τις προσφορές της Olympus: www.olympus-europa.com/promotion.


Η παρούσα προσφορά ισχύει από 1 Οκτωβρίου 2009 έως 31 Ιανουαρίου 2010 (ημερομηνία αγοράς). Η καταχώρηση και η αίτησή σας θα πρέπει να παραληφθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2010.