Στον «κόσμο» της σταθερής τηλεφωνίας μπαίνει η εταιρεία με την εμπορική διάθεση των νέων προγραμμάτων

cosmofon logoΣε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Cosmofon. Η θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ εισήλθε στον χώρο της σταθερής τηλεφωνίας, ξεκινώντας την εμπορική διάθεση των προγραμμάτων με την επωνυμία «ALLO».

Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία αξιοποιεί το προηγμένο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, προσφέροντας απλές στη χρήση, οικονομικές και προσιτές σε όλους υπηρεσίες.

Ο κ. Πέτρος Λεύκοβιτς, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmofon, δήλωσε: «Μετά την απόκτηση της μοναδικής άδειας 3ης γενιάς στην πΓΔΜ και 4 περιφερειακών αδειών WiMAX, η είσοδος της COSMOFON στη σταθερή τηλεφωνία αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στην πορεία της, καθιερώνοντας την εταιρία ως τον κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην πΓΔΜ».

Συμπληρώνοντας πέντε χρόνια εμπορικής λειτουργίας στην αγορά της πΓΔΜ, η Cosmofon διαθέτει προηγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, που καλύπτει άνω του 99,8% του πληθυσμού, ενώ έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, που διατίθενται μέσω του εκτεταμένου εμπορικού δικτύου της εταιρείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο τέλος Μαρτίου του 2008, η πελατειακή βάση της εταιρείας ξεπέρασε τις 618 χιλιάδες. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς η COSMOFON απέκτησε άδεια 3ης γενιάς, τη μοναδική στη χώρα, με στόχο να διαθέσει εμπορικά υπηρεσίες 3G το β’ εξάμηνο του έτους.