H Cosmoline ξεκινώντας δυναμικά το 2010 παρουσιάζει νέα Οικονομικά προγράμματα για Οικιακούς πελάτες, αλλά και την ανανεωμένη της ιστοσελίδα, www.cosmoline.com.


CosmolineΠιο συγκεκριμένα, η Cosmoline προχώρησε στον συνολικό επανασχεδιασμό των Οικιακών οικονομικών της προγραμμάτων. Η γκάμα των νέων οικονομικών προγραμμάτων είναι πλήρης, προσφέροντας δωρεάν χρόνο ομιλίας προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα αλλά και προς κινητά, με χαμηλά μηνιαία πάγια που ξεκινούν από την τελική τιμή των 12,90€.


Να σημειωθεί ότι στην τελική τιμή των μηνιαίων παγίων της Cosmoline, ενσωματώνεται και το πάγιο τέλος της τηλεφωνικής γραμμής, με αποτέλεσμα οι πελάτες της να λαμβάνουν έναν ενιαίο λογαριασμό για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Επιπλέον, το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Cosmoline καλύπτει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο όλη την Επικράτεια, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τις υπηρεσίες της, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και εάν βρίσκονται.


Επίσης, η Cosmoline παρουσιάζει τη νέα, αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα www.cosmoline.com, για την δημιουργία της οποίας χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα τεχνικά εργαλεία. Μέσα από ένα εντυπωσιακό web design περιβάλλον, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για την Εταιρεία, το προφίλ, το όραμα της, αλλά και την δημιουργία σχέσεων αξίας με τους πελάτες της.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Οικονομικά προγράμματα της Cosmoline αλλά και τη νέα της ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν 24 ώρες το 24ωρο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 13803, ή να επισκεφθούν το www.cosmoline.com.


Τέλος, η Cosmoline μόλις λίγες εβδομάδες πριν (8/12/09), επαναπιστοποιήθηκε με το Πρότυπο Διαχείρησης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 από τη Bureau Veritas.