Η AMD παρουσιάζει την ATI RadeonTM HD 5670, η οποία υποστηρίζει πλήρως το Microsoft DirectX 11 καθώς και νέες καινοτομίες, όπως η τεχνολογία ATI Eyefinity.


ATI Radeon HD 5670Η ATI Radeon HD™ 5670 κάρτα γραφικών προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία HD gaming μέσω της τελευταίας έκδοσης του DirectX® 11, επίσης χρησιμοποιεί τεχνολογία ATI Stream για βελτιωμένες επιδόσεις στην αναπαραγωγή βίντεο, αλλά και σε άλλες εφαρμογές, και υποστηρίζει το μέγιστο των δυνατοτήτων των Microsoft Windows® 7.


• Μεγάλη επίδοση, μικρή τιμή: Η κάρτα γραφικών ATI Radeon HD ™ 5670 με έως και 620 GigaFLOPS compute power και μνήμη GDDR5 προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε τιμή έως USD $100 στα παιχνίδια Colin McRae, BattleForge™, S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat™, Battlefield: Bad Company™ 2, τα οποία υποστηρίζονται από την τελευταία έκδοση DirectX ® 11, όπως και από τις DirectX ® 9, DirectX ® 10, DirectX ® 10.1 και OpenGL. Ο επεξεργαστής γραφικών ATI RadeonTM HD 5670 παρουσίασε 20% βελτίωση στις επιδόσεις ορισμένων από τα πιο σύγχρονα και δημοφιλή ηλεκτρονικά παιχνίδια σε σχέση με το πλησιέστερο ανταγωνιστικό προϊόν της κατηγορίας του.


• Η νέα διάσταση στο Panoramic computing: Η τεχνολογία ATI Eyefinity επιτρέπει στους χρήστες PC να συνδέσουν μέχρι και τρείς οθόνες σε μία μόνο κάρτα γραφικών ATI Radeon™ HD 5670, προσφέροντας την πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.


• «Επιτάχυνση» με την τεχνολογία ATI Stream: Η τεχνολογία ATI Stream επιταχύνει την επανακωδικοποίηση (transcoding) και βελτιώνει την απόδοση της αναπαραγωγής βίντεο, με εφαρμογές όπως το Adobe Flash, παράγοντας καλύτερη ποιότητα, με πιο έντονες και ζωντανές εικόνες.


Η AMD έχει προμηθεύσει έως τώρα δύο εκατομμύρια DirectX ® 11 επεξεργαστές γραφικών το οποίο δείχνει ότι οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι από τη απόδοση και τις δυνατότητες που δίνουν τα τελευταία προϊόντα ATI Radeon™.