H Info-Quest διαθέτει μέσω του καταστήματος U τη νέα σειρά Quest Servers, οι οποίοι βασίζονται στο νέο λειτουργικό Windows Server 2008 R2 Foundation.


quest serverΤο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο περιβάλλον πάνω στο οποίο μπορεί να αναπτυχθεί όλη η πληροφοριακή υποδομή μιας μικρής εταιρείας. Με το Windows Server 2008 R2 Foundation οι μικρού μεγέθους επιχειρήσεις αποκτούν σήμερα με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος πρόσβαση σε όλη τη λειτουργικότητα, την ευελιξία, την ασφάλεια και την αναβαθμισιμότητα που μέχρι τώρα προσέφεραν ακριβότερες λύσεις που απευθύνονταν σε μεγάλες εγκαταστάσεις..


Με τη νέα σειρά Quest Small Business Server Economy, που αξίζει να σημειωθεί ότι συγκαταλέγεται στα ελάχιστα ελληνικά Brands υπολογιστών που διατίθενται με ενσωματωμένο το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, η Info-Quest προσφέρει στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις αξιόπιστες λύσεις οι οποίες μπορούν να στηρίξουν την οργάνωση και την ανάπτυξή τους, ανταποκρινόμενες ταυτόχρονα στον προϋπολογισμό, αλλά και το μέγεθος τους.


Επενδύοντας στους νέους Quest Server και αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης που έχει σχεδιάσει και προσφέρει η Info-Quest, η επιχείρηση ενισχύει ακόμη περισσότερο την προστασία των δεδομένων της, μειώνει το λειτουργικό κόστος και δαπάνες του IT, βελτιώνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά της, στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που καλείται να λειτουργήσει.


Οι Servers της σειράς Quest Small Business διατίθενται από το www.you.gr, τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, τα 75 καταστήματα του δικτύου U, καθώς και επιλεγμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.