Στις 26 Μαρτίου η Pokémon HeartGold και Pokémon SoulSilver Version για το Nintendo DS & Nintendo DSi προαναγγέλουν ένα νέο ξεκίνημα για τους παίκτες.


HG_logo_whTMsΟι Pokémon HeartGold Version και Pokémon SoulSilver Version επιτρέπουν στον παίκτη να αλληλεπιδρά με το Pokémon του μέσα από το κυρίως παιχνίδι. Το νέο αξεσουάρ Pokéwalker είναι ένας βηματομετρητής που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία αποκλειστικά με τις Pokémon HeartGold Version και Pokémon SoulSilver Version.


Αυτό το αξεσουάρ «συνδέεται» με το παιχνίδι και επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν οποιοδήποτε Pokémon από ένα από τα δυο παιχνίδια στο Pokéwalker και να συνεχίσουν τη περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.


PokewalkerΤο Pokéwalker μετρά τα βήματα που κάνετε στην πραγματικότητα καθώς περπατάτε κρατώντας το, τα οποία λειτουργούν με τρόπο που ενδυναμώνουν τη σχέση σας με το Pokémon σας. Όσο πιο πολλά βήματα κάνετε στον πραγματικό κόσμο, τόσο περισσότερα Watts κερδίζετε. Τα watts χρησιμοποιούνται μέσω του Pokéwalker για να ανακαλύψετε και να πιάσετε άγρια Pokémon, χρησιμοποιώντας το Poké Radar ή για να ψάξετε για κρυμμένα αντικείμενα χρησιμοποιώντας το Dowsing Machine, τα οποία μετά μπορούν να μεταφερθούν στην Pokémon HeartGold Version και Pokémon SoulSilver Version.


SS_logo_whTMsΜπορείτε να επιλέξετε ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσετε με το Pokéwalker, όπως ξηρά ή θάλασσα. Κάθε διαδρομή έχει διαφορετικά άγρια Pokémon και μερικά ειδικά Pokémon μπορείτε να τα βρείτε μόνο μέσα από συγκεκριμένες διαδρομές. Το Pokéwalker όχι μόνο επικοινωνεί με το Nintendo DS, αλλά με οποιονδήποτε άλλο που το χρησιμοποιεί – αν εσείς και ένας φίλος σας συνδέσετε τα Pokéwalker σας, θα λάβετε και οι δυο ένα game item σαν δώρο.


H Pokémon HeartGold Version και Pokémon SoulSilver Version φέρνει τους παίκτες πίσω στην αγαπημένη τους τοποθεσία Johto η οποία δεν ήταν διαθέσιμη σε κανένα Pokémon game από την Pokémon Gold Version και Pokémon Silver Version και μετά, που κυκλοφόρησαν το 2001. Είναι επίσης η πρώτη φορά που οι παίκτες μπορούν να επισκεφθούν την τοποθεσία αυτή με το Nintendo DS / Nintendo DSi τους, γεγονός που προσφέρει πολλές νέες προσθήκες που εμπλουτίζουν το περιεχόμενο αυτών των ατέλειωτων περιπετειών. Δημιουργημένο αποκλειστικά για τα συστήματα Nintendo DS και Nintendo DSi, το παιχνίδι υποστηρίζει λεπτομερή γραφικά τα οποία αναδεικνύουν τις μοναδικές πίστες, εκατοντάδες Pokémon που οι παίκτες μπορούν να συναντήσουν, να αναμετρηθούν και να αιχμαλωτίσουν αλλά και ένα νέο Pokédex με νέους touch-screen χειρισμούς που σας κάνουν ευκολότερη την ταξινόμηση της συλλογής σας.


Οι παίκτες μπορούν να δουν και να αλληλεπιδράσουν με τα αγαπημένα τους Pokémon έξω από μια μάχη και να επιλέξουν μια από τις ομάδες τους να τους ακολουθεί καθώς περιπλανιούνται μέσα στη Johto. Το παιχνίδι μεγιστοποιεί την χρήση της οθόνης αφής, προσφέροντας ευκολότερο και πιο ομαλό χειρισμό στον παίκτη.


johto (before game clearesΗ ιστορία εκτυλίσσεται ξεκινώντας από το σπίτι σας, το New Bark Town, και το Pokémon Research Lab, κατά μήκος της τοποθεσίας Johto, όπου συναντάτε όλα τα είδη των πανέμορφων και μυστηριωδών χαρακτήρων – καθώς και την Team Rocket, μια υποχθόνια ομάδα που χρησιμοποιεί τα Pokémon για να προκαλέσει προβλήματα. Το Raikou, Entei, και το Suicune είναι μερικά από τα θρυλικά Pokémon που περιφέρονται στην περιοχή Johto. Παρόλο που σύμφωνα με το μύθο τα Pokémon αυτά αφανίστηκαν από μια πυρκαγιά, φήμες λένε ότι με κάποιο τρόπο επανήλθαν – γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να τα συναντήσετε στη διάρκεια του ταξιδιού σας.