Η AMD ανακοινώνει την τεχνολογία VISION Pro, μια νέα εμπορική πλατφόρμα PC που προσφέρει ανώτερη εμπειρία visual computing και μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις.


AMD_FAD09_Vision_675Τα γραφικά είναι περισσότερο από ποτέ σημαντικά για την επικοινωνία των επιχειρήσεων και οι καινοτόμες εταιρίες βελτιστοποιούν την τεχνολογία ισορροπημένης πλατφόρμας PC για να παράγουν και να προβάλουν πλούσιες οπτικές παρουσιάσεις, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και γραφικών για να επικοινωνήσουν ιδέες που «κερδίζουν».


Σύμφωνα με έρευνες, περισσότερο από το 80% της ανθρώπινης κατανόησης επιτυγχάνεται με οπτικά μέσα, ενώ παράλληλα η χρήση οπτικών μέσων στις προφορικές παρουσιάσεις ενισχύει τη συγκράτηση στη μνήμη του περιεχομένου 6,5 φορές περισσότερο από την απλή χρήση λέξεων.


Επιπλέον, η αύξηση της οπτικής περιοχής που παρέχουν οι πολλαπλές οθόνες συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων έως και 40%.2 Τα εμπορικά PCs που βασίζονται στην τεχνολογία VISION Pro της AMD προσφέρουν υποστήριξη out-of-the-box για πολλαπλές οθόνες, αδιάκοπη προβολή βίντεο, χρήση λογισμικού βιντεοσυνδιάσκεψης, καθώς και τις απαραίτητες επιδόσεις για τη δημιουργία και προβολή πλούσιων παρουσιάσεων με ενσωματωμένα βίντεο και γραφικά 3D.


Βιομηχανική υποστήριξη για το VISION Pro
Η τεχνολογία VISION Pro αποτελεί επέκταση της τεχνολογίας VISION που έκανε η AMD τον Σεπτέμβριο του 2009. Εστιάζοντας στην πραγματική χρήση και όχι μόνο στις τεχνικές προδιαγραφές, η τεχνολογία VISION μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές, εμπόρους και κατασκευαστές PC να κατανοήσουν καλύτερα και να επικοινωνήσουν τα οφέλη και την αξία της τεχνολογίας ισορροπημένης πλατφόρμας AMD. Η απίστευτα θετική ανταπόκριση από τους βιομηχανικούς εταίρους μετέφερε την τεχνολογία VISION Pro στο χώρο του εμπορίου, προσφέροντας την καινοτόμο και οικονομικά προσιτή τεχνολογική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις.


Ασφάλεια και Virtualization
Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υποστηρίζει η τεχνολογία VISION Pro περιλαμβάνει το Trusted Platform Module (TPM), AMD’s Enhanced Virus Protection (EVP), και key Windows® 7 Professional features.3 Η τεχνολογία AMD client virtualization

[AMD Virtualization™ (AMD-V™) technology] παρέχει πλήρη βελτιστοποίηση chip-level, απαραίτητη για την υποστήριξη των υπαρχουσών εφαρμογών στα Windows XP Mode.