Η υπογραφή της νέας σύμβασης της θυγατρικής της Intracom Holdings είναι ύψους 2.6 εκατ. ευρώ.

intracomΣε πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε η Intracom Defence Electronics με την γαλλική εταιρεία THALES Communications. Η θυγατρική της Intracom Holdings συμφώνησε για την υπογραφή της νέας σύμβασης ύψους 2.6 εκατ. ευρώ.

Η σύμβαση αφορά στην ανάπτυξη, πιστοποίηση, βιομηχανοποίηση και παραγωγή ενός Συστήματος Απομακρυσμένου Ελέγχου VHF/HF (RCS 610) για τη σειρά των ασυρμάτων PR4G VHF και HF της THALES. Το RCS 610 είναι ένα πολυλειτουργικό τερματικό, ειδικά σχεδιασμένο για αμυντικές εφαρμογές, το οποίο υποστηρίζει ένα ευρύ πεδίο υπηρεσιών μέσω ασυρμάτων VHF ή HF και επιτρέπει σε απομακρυσμένους χρήστες να αποκτούν τον έλεγχο όλων των σημαντικών παραμέτρων των ασυρμάτων. Το RCS 610 θα πωλείται αποκλειστικά ως το σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου των ασυρμάτων PR4G VHF και HF, παγκοσμίως.

Η σύμβαση αυτή ανανεώνει την εμπιστοσύνη και επεκτείνει περαιτέρω την μακρόχρονη και εξαιρετική συνεργασία των δύο εταιριών στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών. Η εν λόγω επιλογή καταξιώνει την INTRACOM Defense Electronics ως έναν αξιόπιστο και προτιμώμενο συνεργάτη της THALES, μίας από τις πλέον σημαντικές εταιρίες παγκοσμίως στα πεδία της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας, με σκοπό την κάλυψη των διεθνών απαιτήσεών της.

Η συμφωνία επαυξάνει την υφιστάμενη και πολύ σημαντική συμμετοχή της INTRACOM Defense Electronics σε προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής για συστήματα τηλεπικοινωνιών και καταδεικνύει την αναγνώρισή της από κορυφαίους κατασκευαστές του αμυντικού κλάδου σε διεθνές επίπεδο.