Το e-shop.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το επίσημο on line gaming portal GameBattles.Gr για να συνδυάσουν τη διασκέδαση του on line gaming με τεχνολογικά έπαθλα.


gamebattlesΤο GameBattles.Gr διοργανώνει σε μηνιαία βάση τουρνουά για PS3 – Xbox360 αλλά και για PC Games. Aποκορύφωμα των δραστηριοτήτων είναι το τουρνουά 2 εναντίον 2 για το δημοφιλές CounterStrike και η διοργάνωση του Pro Evolution Soccer 2010 Holiday Special, ένας 3ήμερος μίνι μαραθώνιος ειδικά για τους φανατικούς του ProEvolutionSoccer.


Η e-shop.gr στηρίζει ενεργά τη διοργάνωση χορηγώντας τα έπαθλα των νικητών. Ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή, αφού 287 μέλη έχουν εγγραφεί στο GameBattles.Gr μόλις σε 80 μέρες λειτουργίας. Η συμμετοχή των gamers διαρκώς αυξάνεται και οι συμμετέχοντες δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο από την άψογη διοργάνωση όσο και από τα πλούσια δώρα που παρέχει η e-shop.gr.


Το GameBattles.Gr ενώνει δημιουργικά όλους τους gamers οι οποίοι πέρα από τη συμμετοχή στα τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μέσω forum και μηνυμάτων αλλά και να ενημερώνονται για θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως reviews παιχνιδιών, νέα videos κτλ.