Οι λάτρεις της ταχύτητας μπορούν να λάβουν μέρους σε μια online αναμέτρηση Mario Kart Wii, στο τουρνουά του Nintendo.gr.


mariokart wiiΌσοι θέλετε να συμμετέχετε στο τουρνουά θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ, χρησιμοποιώντας την ένδειξη «Mario Kart Tournament».


Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αποσταλούν:
1. Ονοματεπώνυμο.
2. Username στο forum.
3. Όνομα παίκτη στο Mario Kart.
4. Mario Kart friend code και Wii number.
5. Προκριματικός χρόνος σε time trial στην πίστα Yoshi’s Falls.
6. Στοιχεία επικοινωνίας (τηλ, e-mail, διεύθυνση, κλπ).


Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος στο τουρνουά πρέπει να στείλετε τα παραπάνω στοιχεία έως και 06/01/2010 στη φόρμα επικοινωνίας.


Στις 07 / 01 / 2010 θα ανακοινωθούν στο forum του Nintendo.gr τα δύο group των παικτών: ένα με τους πιο ισχυρούς κι ένα με τους πιο αδύναμους παίκτες, αναλόγως με τους χρόνους τους σε time trial στην πίστα Yoshi’s Falls.


Το Σάββατο 09 / 01 / 2010 ή την Κυριακή 10 / 01 / 2010 θα διεξαχθούν οι αγώνες. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο forum την ίδια μέρα που θα ανακοινωθούν και τα group.


Ο νικητής του group των ισχυρών κερδίζει WiiWare ή / και Virtual Console παιχνίδια αξίας 3000 πόντων, ενώ ο νικητής του group των αδυνάτων κερδίζει WiiWare ή / και Virtual Console παιχνίδια αξίας 1500 πόντων. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους απευθείας στο Wii τους με την μορφή gift από το Nintendo Shop Channel, ύστερα από σχετική συνεννόηση με τους διοργανωτές.