Η μεγάλη γκάμα των φορητών συστημάτων πλοήγησης της Mio, διαθέτει τους πληρέστερους χάρτες της Ελλάδας (2009.08) από τη GeoIntelligence.


Moov Spirit S505Προκειμένου η πλοήγηση να είναι πιο ευχάριστη, ανέμελη και απολαυστική, αναζητήστε το πακέτο Αναβάθμισης Χαρτών Mio Total Refresh Map Guarantee και την υπογραφή της GeoIntelligence και νιώστε σίγουροι σε κάθε διαδρομή. Η διαδικασία είναι απλή. Για να αξιοποιήσετε το Total Refresh Map Guarantee, πρέπει να δηλώσετε το νέο σας ΜΙΟ στο πρόγραμμα Mio Advantage εντός 30 ημερών από την πρώτη ενεργοποίηση ή αγορά της συσκευής. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμος νέος χάρτης, μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση απολύτως δωρεάν.


Επιπλέον, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά και να απολαύσουν μια συσκευή πλοήγησης Mio με τον καλύτερο χάρτη της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, για αγορές και ενεργοποίηση συσκευής έως 30 Ιουνίου 2010, η εγγύηση ελληνικού χάρτη με το Mio Total Refresh Map Guarantee ισχύει για 6 μήνες. Σήμερα, μόνο η Mio σας εξασφαλίζει δωρεάν τον πιο ενημερωμένο και πλήρη χάρτη της Ελλάδας, προκειμένου να ταξιδεύετε γρήγορα και αποτελεσματικά.


Η GeoIntelligence είναι η πρωτοπόρος εταιρεία γεωπληροφορικής και ο πιο εξειδικευμένος πάροχος ψηφιακών χαρτών της Ελλάδας. Με τη χρήση προηγμένων εφαρμογών και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, η GI χαρτογραφεί ψηφιακά τη χώρα μας, και σε αποκλειστική συνεργασία με την TeleAtlas συμβάλλει στην ανάπτυξη των χαρτών της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι χάρτες της Ελλάδας (2009.08) που διατίθενται για τα προϊόντα της Mio περιλαμβάνουν κάλυψη 1.034 Δήμων και Κοινοτήτων, πάνω από 210.000 χλμ. οδικού δικτύου, 79.000 Σημεία Ενδιαφέροντος (POI), χαρτογράφηση νέων τμημάτων όπως η Εγνατία Οδός και ο Μαλιακός, και καλύπτουν σχεδόν το 100% του πληθυσμού της Ελλάδος.


hero-box-promoΕιδικότερα για τις αστικές περιοχές, τα λεπτομερή δεδομένα της χαρτογράφησης προέρχονται από πλήρη συστηματική καταγραφή στο πεδίο, που πραγματοποιείται από το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό της GeoIntelligence. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι χάρτες των συσκευών της Mio περιέχουν μεταξύ άλλων και τις πολύ σημαντικές εξαιρέσεις αρίθμησης διευθύνσεων, δηλαδή τις περίπου 8.000 διευθύνσεις των ελληνικών δρόμων που δεν συμφωνούν με την ακολουθία αρίθμησης των ζυγών και μονών αριθμών, ενώ περιλαμβάνεται και η οριοθέτηση του δακτυλίου.


Η μεθοδολογία περιλαμβάνει φωτοερμηνεία και ψηφιακή απόδοση των υποβάθρων από αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες, αποτύπωση με συσκευές Laser (LIDAR), καταγραφή με κάμερες καθώς και επιτόπια αυτοψία και καταγραφή στο πεδίο των διευθύνσεων και των σημείων ενδιαφέροντος από κινητές εξειδικευμένες μονάδες. Η δευτερογενής επεξεργασία και ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιούνται με σύγχρονες ημιαυτόματες διαδικασίες.


Τέλος, επειδή ακόμα και οι καλύτεροι χάρτες ενδέχεται να έχουν ελλείψεις, λόγω των αλλαγών που προκύπτουν από πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η GeoIntelligence διαθέτει ένα σύστημα αναφοράς λαθών (Bug Report), προκειμένου να συνεισφέρουν οι ίδιοι χρήστες των προϊόντων της Mio στη συνεχή ανανέωση και ενημέρωση των χαρτών.


Explore More
Το λογισμικό πλοήγησης Spirit της Mio, σχεδιάστηκε με σκοπό να βελτιώσει τα στάδια Προγραμματισμού, Σχεδίασης και Πραγματοποίησης του ταξιδιού σας. Μέσα από μια πληθώρα χαρακτηριστικών που διακρίνονται για την ευκολία και την ευχρηστία τους, προσφέρονται οι ακόλουθες λειτουργίες στον οδηγό:


TruMap View: Μοναδική σχεδίαση χάρτη εμπνευσμένη από την απλότητα των παραδοσιακών τυπωμένων χαρτών και ξεκάθαρα γραφική απεικόνιση σε άσπρο φόντο, για να ξεχωρίζει η διαδρομή σας και να βλέπετε εύκολα τη θέση σας στο χάρτη.
NavPix Photo Navigation: Πλοήγηση με φωτογραφίες που μπορείτε να κατεβάσετε από το Flickr ή το NavPix website μέσω του MioMore Desktop, και να τις χρησιμοποιήσετε σαν τα «δικά σας» Σημεία Ενδιαφέροντος στο Mio σας για απευθείας πλοήγηση.
Explore Mode: Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, με τη λειτουργία Explore Mode έχετε εκτενή πληροφόρηση για όλα τα κοντινά Σημεία Ενδιαφέροντος σε ακτίνα 500 μέτρων, έτοιμα να τα ανακαλύψετε.
Οικονομική/Οικολογική Διαδρομή: Επιλέξτε την βέλτιστη διαδρομή με το μικρότερο δυνατό αριθμό στροφών, φαναριών και διασταυρώσεων, για να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα, με λιγότερη κατανάλωση καυσίμων και μειωμένη εκπομπή ρύπων.