Οι Atreia, Tyria, Paragon City και Aden μπήκαν στο κλίμα, καθώς η NCsoft προσφέρει στους gamers των Aion, Guild Wars, City of Heroes και Lineage II in-game events.


Aion – Solorius Festival (έως 6 Ιανουαρίου)
ncsoft_logo1[fusion_builder_container hundred_percent=Οι εορταστικές φορεσιές και πολλά βεγγαλικά σηματοδοτούν την έναρξη του Solorius Festival που τιμάς τις Daevas για όλες τις υπηρεσίες τους. Το φεστιβάλ αποτελεί παράδοση αιώνων τόσο για τους Elyos όσο και τους Asmodians, που το γιορτάζουν στις πρωτεύουσές τους με stat buffs και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=310&page=


Lineage II – Raising Rudolph (έως 29 Δεκεμβρίου)
lineageΥπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό στα φετινά Χριστούγεννα του Lineage II… Οι τάρανδοι του Santa κατέβηκαν σε… απεργία απαιτώντας περισσότερες μέρες άδειας. Βοηθήστε τον Santa να βρει λύση στο πρόβλημά του, και κερδίστε πολλά δώρα:
• Buffs
• Weapon Exchange Coupon Box
• Christmas Shirts
• HP/MP bonuses
• Και πολλά ακόμα
Μπείτε στο http://www.lineage2.com/archive/2009/12/_rudolf_the_red.html για περισσότερες πληροφορίες.


Guild Wars – Wintersday (έως 4 Ιανουαρίου)
Ο νέος χρόνος στην Tyria θα γιορταστεί ακόμα μια φορά με την κατάλληλη επισημότητα, ενώ ειδικά φέτος υπάρχει και διαγωνισμός για το καλύτερο Wintersday artwork. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.guildwars.com/events/contests/wintersday2009/


City of Heroes – Winter Event (έως 5 Ιανουαρίου)
Ο Snaptooth έχει απαγάγει τον Νέο Χρόνο και οι κάτοικοι της Paragon City θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για βοήθεια. Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο: http://www.cityofheroes.com/news/events/winter_event.html


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]