Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΤΕ στέκεται κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω του 11888, ενισχύοντας το έργο φιλανθρωπικών σωματείων.


Logo_OTE11888Για κάθε κλήση προς το 11888, κατά το χρονικό διάστημα από 20 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι 6 Ιανουαρίου 2010, ο ΟΤΕ θα διαθέτει 18 λεπτά. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης Φιλανθρωπικών Σωματείων «Μαζί για το Παιδί», του σωματείου MDA ΕΛΛΑΣ και του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού».


Το 11888, μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες του ΟΤΕ, δέχεται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες κλήσεις για πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, ψυχαγωγίας και αναζήτησης επαγγελματιών.


Ο ΟΤΕ, μέσω του 11888, ενισχύει και φέτος το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στην οποία συμμετέχουν 10 διαφορετικά σωματεία (ΕΛΕΠΑΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Η Παιδική Στέγη, Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο, Κέντρο Ειδικών Ατόμων – Η Χαρά, Οι Φίλοι της Μέριμνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, Πανελλήνια Ένωση Έγωνος κατά του Νεανικού Διαβήτη, Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Φυλλωσιά-Φίλοι του Ιδρύματος Προστασίας Απροσάρμοστων Παιδιών “Η Θεοτόκος”), του Σωματείου MDA Ελλάς, που ασχολείται µε τη φροντίδα ατόμων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις και του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού».