Μνημόνιο κατανόησης υπέγραψαν T-Mobile, AT&T και Starbucks

starbucksΤέλος στη διαμάχη της αλυσίδας καφετεριών Starbucks και της εταιρείας T-Mobile έβαλε η υπογραφή μνημονίου κατανόησης μεταξύ των τριών πλευρών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας T-Mobile κατηγορούσε την Starbucks για σύναψη μυστικής συμφωνίας με την AT&T σχετικά με την παροχή δωρεάν ασύρματου ίντερνετ wi-fi, παρά το γεγονός ότι η T-Mobile είχε συνάψει συμφωνία για αποκλειστικότητα στην εν λόγω παροχή υπηρεσίας.

Τελικά όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της αλυσίδας Starbucks, επήλθε συμφωνία, αφού:

«Η T-Mobile, η AT&T και η Starbucks κατέληξαν σε μνημόνιο κατανόησης για την άμεση διευθέτηση των μεταξύ των διαφωνιών και είναι απόλυτα αφοσιωμένες στην παροχή ασύρματου διαδικτύου υψηλής ποιότητας για τους πελάτες τους», ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η εκπρόσωπος Τύπου απέφυγε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Στην αγωγή, η οποία είχε κατατεθεί σε πολιτειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, την περασμένη εβδομάδα, η T-Mobile κατηγορούσε την αλυσίδα Starbucks και τον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών AT&T ότι αθέτησαν συμφωνία που είχαν συνάψει νωρίτερα οι τρεις εταιρείες για τον τρόπο αλλαγής της συνεργασίας του Starbucks με την T-Mobile σε μια νέα συμφωνία με την AT&T.