Aνακοινώθηκε η διοργάνωση της δεύτερης έκθεσης για προϊόντα υποδομής & εξοπλισμού εκπαιδευτικών κέντρων InfraPedia 2010.


infrapedia2010Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20-21 Μαρτίου 2010 και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων με την εκπαίδευση επιχειρήσεων και φορέων για σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.


Η infrapedia είναι έκθεση & συνέδριο για των εξοπλισμό εκπαιδευτικών κέντρων και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων με την εκπαίδευση επιχειρήσεων και φορέων για σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.


Η διοργάνωση έχει απευθύνει επιστολές για να θέσουν υπό την αιγίδα τους την Infrapedia 2010 το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και άλλοι φορείς σχετικοί με θέματα παιδείας.


Οι σχετικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η σωστή υποδομή και ο τεχνολογικός εξοπλισμός των εκπαιδευτικών χώρων συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι εξελιγμένοι τρόποι εκμάθησης που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια όπως διαδραστικοί πίνακες, internet, τηλεδιάσκεψη, κ.α. δημιουργούν ενδιαφέρον στους ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών κέντρων για εκσυγχρονισμό με κίνητρο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παράλληλη μείωση του κόστους διδασκαλίας.


Οι εκθέτες της InfraPedia 2009
Hellenic Technical Enterprises, Cisco Networking Academy, LearnSoft, INTERactive EDucation, Γ.Κ. Ελευθερουδάκης, Marantoni, Biro, INFORMANT Integrator, Stock House, Μιχαήλ Χ. Κασιμάτης, Cyberstream, E.M.K.A., Τεχνολογική Συστημάτων, Conceptum, Πρότυπα Δίκτυα Πολυμέσων, Vertitech, Έπαφος, BSI, E+T VISION, Interactivo, Penguincity, M-DATA, Sqlearn, ECDL, City & Guilds, Binary Logic, System, INFOTEST, SYSCOM, Intelligent Media, 01 Πληροφορίκη, MULTIRAMA, RDC INFORMATICS, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, MLS Πληροφορική, webwonders