Η Fortinet εταιρεία κατασκευής συσκευών ασφάλειας δικτύων και ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης απειλών (UTM), ανακοίνωσε την είσοδό της στη χρηματιστηριακή αγορά του NASDAQ.


1 Fortinet Company Logo - New Tagline - fontΗ πρώτη δημόσια εγγραφή της εταιρείας αφορά στη διάθεση 12.500.000 μετοχών, στην τιμή των $12,50 ανά μετοχή. Η διαπραγμάτευση των μετοχών ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 με την ονομασία FTNT. Από το σύνολο των μετοχών, οι 5,781,683 προσφέρθηκαν από την ίδια την εταιρία και οι 6,718,317 προσφέρονται από μετόχους αυτής. Η Fortinet έχει εκχωρήσει στους αναδόχους της δικαίωμα με ισχύ έως και 30 ημερών, για την αγορά έως και 1,875,000 επιπλέον μετοχών για την κάλυψη ενδεχόμενης υπερ-κατανομής μετοχών. Η εταιρεία δεν θα λάβει κανένα ποσοστό από την πώληση τίτλων των μετόχων. Η προσφορά αυτών των τίτλων θα γίνει μόνο μέσω δελτίου, αντίγραφα των οποίων μπορούν να παρέχονται από την Morgan Stanley & Co Incorporated.


Η Fortinet διαθέτει λύσεις για την ασφάλεια δικτύων σε επιχειρήσεις και data centers παγκοσμίως, αφού εξαλείφουν κάθε είδους απειλή που προέρχεται από e-mails και Web Traffic (viruses, warms, intrusions, inappropriate Web content), σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να περιορίζουν την απόδοση του δικτύου. Η νέας γενιάς σειρά FortiGate® της Fortinet, αποτελείται από συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία, ενσωματώνοντας τις εξής οκτώ λειτουργίες: Antivirus, Firewall, Intrusion Prevention (IPS), VPN, Spyware prevention, Antispam, Web content filtering & Traffic shaping.


Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα είναι η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr).