Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις με την Raytheon, ύψους $3,5 εκ. οι οποίες αποτελούν επέκταση συμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.


intracom_defenseΗ πρώτη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων της μονάδας καθοδήγησης του αντιπυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile). Για την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2012, θα χρησιμοποιηθούν οι αυτόματοι σταθμοί ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και οι ειδικές διεργασίες για τη ρομποτική συναρμολόγηση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων υψηλής πολυπλοκότητας που έχει αναπτύξει η Intracom Defense Electronics, από το 2008.


Η δεύτερη σύμβαση αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων του ναυτικού αντιπυραυλικού συστήματος εγγύς υποστήριξης PHALANX. Το έργο θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον Απρίλιο του 2012 και θα καλύψει απαιτήσεις των συστημάτων PHALANX για τις ανάγκες διαφόρων χωρών. Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές μονάδες παράγονται συνεχώς και με απόλυτη επιτυχία για περισσότερο από πέντε (5) χρόνια.