Περισσότερες από 1.000.000 επισκευές εξοπλισμού πληροφορικής, εντός ή εκτός εγγύησης, έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία το Τεχνικό Τμήμα της Info-Quest την τελευταία δεκαετία.


info-questΜε πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, η Info-Quest, επενδύοντας συνεχώς σε τεχνογνωσία, διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, σύγχρονους χώρους με κατάλληλο εξοπλισμό, ενώ έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα απόκρισης των τεχνικών υπηρεσιών.


Το Τεχνικό Τμήμα της Info-Quest παρέχει υπηρεσίες επισκευής carry in, on site και pick up and return, δίνοντας σε πολύ λίγο χρόνο στους πελάτες την πρώτη εκτίμηση για το είδος της βλάβης και το κόστος της. Επιπλέον, προσφέρεται ενημέρωση για την πορεία της επισκευής ηλεκτρονικά στην ιστοθέση www.quest.gr/repairs και, μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, με SMS στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη.


Πρόσφατα, η Info-Quest πιστοποιήθηκε ως Apple Authorised Service Partner και είναι σε θέση να παραλαμβάνει προς επισκευή τους desktop και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές Mac, καθώς και τα iPod. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Τεχνικό Τμήμα της Info-Quest εξυπηρετεί, μεταξύ άλλων, και τους πελάτες του www.you.gr, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Info-Quest.


Τα επισκευαστικό κέντρο της Info-Quest λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 17:00 στην Αθήνα, επί της οδού Αλεξάνδρου Πάντου 25 στην Καλλιθέα, τηλ. 211 9991260 και στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 41 στην Πυλαία, τηλ. 2311 992000.