Με την έκδοση των patch του παιχνιδιού ύστερα από την εμφάνιση του τίτλου, η BioWare υποστηρίζει την οπτική καινοτομία της AMD, με την τεχνολογία ATI Eyefinity multi-display.


dragon-age-originsΗ τεχνολογία γραφικών ATI Radeon προσφέρει πλέον στους παίκτες του Dragon Age: Origins την απόλυτη οπτική εμπειρία που απολαμβάνουν περισσότερο σε αυτό το ζωντανό κόσμο παιχνιδιών, με υψηλότερη ανάλυση.


Η BioWare εξέδωσε τα patch στις 6 και 17 Νοεμβρίου ώστε να υποστηρίξει πλήρως το Dragon Age: Origins με την τεχνολογία ATI Eyefinity, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση των παικτών σε οθόνες widescreen υψηλής ευκρίνειας για απόλυτη οπτική εμπειρία.


Προσφέρεται καλύτερη εμπειρία του fantasy κόσμου του Ferelden στο Dragon Age: Origins προβάλλοντας τον μέσω της διαμόρφωσης ultra-wide, three display, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ATI Eyefinity και επιτρέποντας μέγιστη ευκρίνεια: 7680 x 1600.


Η τεχνολογία ATI Eyefinity multi-display επιτρέπει αδιάκοπτη πρόσβαση στα μεγαλύτερα περιβάλλοντα ηλεκτρονικών παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα σήμερα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ένα έως τρία displays χρησιμοποιώντας τις κάρτες γραφικών ATI Radeon™ HD 5970, ATI Radeon™ HD 5870, ATI Radeon™ HD 5850, ATI Radeon™ HD 5770 ή ATI Radeon™ HD 5750.2