Η ASUS ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να υποστηρίξει τoν επερχόμενo 32nm επεξεργαστή σε socket LGA1366 που βασίζεται στο chipset Intel X58, προσφέροντας ακόμη καλύτερη απόδοση.


ASUS_P7P55D_Deluxe_motherboardΑυτή η 32nm επόμενης γενιάς υποδομή, που υποστηρίζει έξι πολλαπλούς πυρήνες, θα δώσει τη μέγιστη απόδοση στις Μητρικές Κάρτες της ASUS που βασίζονται στην πλατφόρμα X58 μέσω μιας συνολικής αναβάθμισης του BIOS.


Ολόκληρο το φάσμα των Μητρικών Καρτών της ASUS που βασίζονται στην πλατφόρμα X58 είναι έτοιμο για το νέο 32nm επεξεργαστή. Για μέγιστη απόδοση της Κεντρικής Μονάδας επεξεργασίας και προηγμένη επεξεργασία γραφικών που ενεργοποιούνται από τους έξι πυρήνες, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να επικαιροποιήσουν το BIOS των υφισταμένων Μητρικών Καρτών τους που βασίζονται στην πλατφόρμα X58.


Απαιτούμενη αναβάθμιση του BIOS για Διαφορετικά Μοντέλα
Μοντέλο Έκδοση του BIOS
P6X58D Premium 0222
P6TD Deluxe 0209
P6T Deluxe V2 0704
P6T Deluxe 1804
P6T SE 0608
P6T 0904
Rampage II Extreme 1639
Rampage II GENE 1033


Η ASUS είναι η νούμερο 1 επώνυμη εταιρεία μητρικών καρτών στον κόσμο, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς στον συγκεκριμένο τομέα. Σήμερα, ένας στους τρεις υπολογιστές διαθέτει μητρική κάρτα από την ASUS. Η ASUS βρίσκεται στην τεχνολογική πρωτοπορία με μεγάλο αριθμό καινοτομιών οι οποίες κατάφεραν να καθιερωθούν ως πρότυπα για ολόκληρη τη βιομηχανία. Στα πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνονται το Xtreme Phase power design, το Hybrid Processor overclocking design, το Stack Cool 3+ PCB, και η θωράκιση anti-EMI που εξασφαλίζει ασφαλή λειτουργία χωρίς παρεμβολές. Αξιοποιώντας τις γνώσεις δεκαετιών εμπειρίας και αφοσίωσης στην εξέλιξη του σχεδιασμού μητρικών καρτών, η ASUS είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να οδηγεί την βιομηχανία των motherboards, όσον αφορά στις επιδόσεις, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.